.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен

Требва ми нещо,ако може хелп :D

Трябват ми дъмбели,колкото може по-евтини,защото ще ги ползвам само лятото.Може да дадете да видим сайтове,които продават,колкото може по-евтино,независимо от състоянието им(ще се прецени де ) Също ако имате вие и търсите на кой да ги продадете може да се споразумеем и така..

Повече от фен
    вирусе..имах друго мнение за теб..кви летни дъмбели ,ква каруца с долари?
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Супер фен
    Аууу,летен билдър си значи?

Мега фен
    Вие не сте добре и говорите найзуст.Като съм на село не мога една седмица без да тренирам! Ае кажи ми кво да правя като си толкова умен! Да взема да дигам някоя крава ли? (дето няма!)

По темата моля..

Супер фен Аватара на radeberger
    Ако си от София, на Илиянци мисля, че съм виждал евтини. Не може ли през тази една седмица да се набираш, а и дори да изпуснеш, нищо няма да ти стане.

Мега фен
    Не съм от София.И не е въпроса само за едната седмица..Става дума,че работата е непредвидима..Може примерно да стане нещо такова:

Понеделник Гърди
    Вторник Бицепс-трицепс
    Сряда Крака

Четвъркът - СЕЛО за една седмица и се прекъсвам седмичната програма и то не само един път !! За това се чудя да зема някакви базови упражнения и такива дето аз ще си измисля или гледам в нета , може би някви дето да хващат и с малки тежести (по-икономично)

Супер фен
    Точно пък базовите са винаги с големи тежести.За разлика от изолираните,които са с по-малки.

Мега фен
    Базовите,нямам предвид точно базови,тоест bench press , deadlift , squat и такива..Под базови имам в предвид такива,които мога да изпълня лесно и малки тежести (тоест се отнася за тренировката по-точно,да поддържам ниво)

Тоест направи странично повдигане на гири от леко наклонена пейка за рамо с 6 кила и рамото ти експлодира.Това търся точно.

Мега фен
    Някой,нещо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си