- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кво ми става...
Здравейте, абе нещо напоследък, тая година, почнах прекалено много да гледам по-големите.. в смисъл такъв виждам 'Данчо', от 11клас, как не пуши и е супер пекан, а след 1час виждам 'Пешо', който пуши и е супер готин, и така все се опитвам да правя това, което правят големите.. но не за да съм готин, а щото ме кефи живота им... също и почнах да съжелявам много за похарчени пари.., искам нещо.. купувам си го после ми е гузно, че съм си го купил вместо да ги изхарча за друго, въпреки, че го искам това нещо... не знам преди не бях така... а сега...
ПП 8клас съм.
ПП2 моля да не ме нападате за цигарите
Ами не е никакъв фЕйл... и аз бях така преди, като влезнах в гимназийката се движех с компанията от 11ти - 12ти клас защото ме радваше как говорят, какво правят... просто в сравнение със съучениците ми те бяха много по-отворени към света като цяло (а това е напълно нормално), а аз обичам такива хора и затова не се движех със моите набори.. и естествено пропуших покрай компанията но това не е знак, че се проваляш извинявай много... ако направим една статистика колко хора и на каква възраст пропушват ще ти падне шапката. Човекът просто иска нещо по-различно, по-вълнуващо.. поне аз така бях.. и сега осъзнавам, че изобщо не съм сгрешил защото тези приятелства, които изградих преди сега много ми помагат и тези хора са ме научили на много неща... вие пък какви сте критици я се отворете малко към света.![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”