.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да изглеждам готин?

Хора, кажете как да изглеждам готин без да излеждам претруфен, например какви дрехи да носкак да си ги направя?

Мега фен Аватара на vagarious
    Или си готин, или не си.
    Каквото и да облечеш,дори и гол да тръгнеш - не ти ли идва от вътре да "си готин" .. няя как да стане.
    Не и без да изглежда отстрани смешно,в старанието ти да си именно готин..
    Big or small, lies are lies!

Не пускай такива теми. Ще те изядат тука, от личен опит казвам.

По темата: опитай се да се присъединиш към някаква група от яки хора и ако успееш автоматично ставаш як и ти

не е ... шегувам се.
    всеки си е як по своему.
    обличай се както ти харесва.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Емо стилът. Аз лично не го харесвам този стил, ама ако си толкова "отчаян/а" за да пускаш такава тема го пробвай.

Бъди себе си!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Преди всичко, когато казваш някои неща само за да бъдеш готин, помисли си дали трябва. Защото много момчета, които в стремежа си да бъдат "яки", се държат като абсолютни дрисльовци.

Бъди човек на място, дръж се типично казано - "точно", такива се харесват. Ти си ги имай бъзиците, но нека да са уместни, без обиди или подобни, които могат да засегнат човек.

Това е главното. Облеклото няма значение.

Имам един от моят клас който смея да твърдя - човека въобще не носи дрехи тип нещо готино, дори напротив.

Носи неща които на него му харесват и му е през оная работа на кого му харесва.

От друга страна е страшно свястно момче, с което можеш да си говориш на абсолютно всякакви теми, без да се заяжда или нещо подобно.

Единствения може би, който е обичан от целият клас. Ти се сети защо.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Според мене трябва да промениш нещо у себе си. Трябва да си покачиш самочувствието и другото идва само ...
    Аз лично ходя от време на време на фитнес ,после ми е добре щото съм си малко дървен и не спортувам друго ,а пък и добре се отразява като цяло !
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa
    Емо стилът. Аз лично не го харесвам този стил, ама ако си толкова "отчаян/а" за да пускаш такава тема го пробвай.
    Пфф, ако те послуша, само ще стане един от всичките позьори..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Бъди себе си, няма нужда да се правиш на някой друг. Все пак външността не е всичко.
    It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe

Ами аз мисля,че предимно трябва да бъдеш себе си и да не се държиш надменно! Обличаш се просто малко по-стилно но не като някакъв позьор от типа на розови очилца и гривничка А просто някакви дънки с тениска и маратонки или кецове , които да си подхождат Мотаеш се с много хора и завързваш много нови запознантва и с двата пола Повярвай ми това автоматично те прави готин Но недей да забравяш стари приятели И никога не забравяй че ТИ си ТИ и не трябва да правиш някакви супер драстични промени
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous708973
    Guest
    Да си готин на външен вид е лесно - риза/тениска (нормални цветове, без цикламено, примерно) + дънки + спортни обувки. Нормална прическа.

Номерът е да си готин вътрешно - не бъди смешникът на компанията, никой не гледа сериозно на такива, но си пускай майтапите пак - гледай да не обиждаш някого. Лично за мен готино момче е такова, в чието присъствие леееко се изнервям (приятно, разбира се) - непредсказуем, но не ненормален, възпитан, но не да сваля шапка на всяко момиче, задължително НЕ сваляч (отблъсващи са ми тия, дето се лепят на всяка, баси занижените критерии. И не подсвирквай по улиците).
    Недей да казваш "Харесвам те" и "Хайде да ходим", недей да искаш разрешение преди да целуваш. Провокирай, бъди интересен, дръж си козове в ръкава... вади по някоя интересна, но не измислена история в подходящ момент. (Примерно как чичо ти те е учил да стреляш с пистолет, как обичаш да ходиш на риболов рано сутрин - нещо, което не е типично за днешния тийнейджър).

На колко си, впрочем?

Град
    София
    Тъпо е да следиш някви шаблони и образци...Да и кажа,вече ми е смешно и изобщо не забелязвам хората,които се държат и обличат според модата-шаблонно.Например сега дето е модерно при момичетата с тия топираните коси и 5те кила фон дьо тен.Забелязвам точно хората,които по някакъв начин са ми по-различни и интересни от масовката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си