.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Съвет, живеем заедно

----

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В желанието си да не я нараняваш си направил точно това. Не можа ли просто да й кажеш, че не си готов още за такава стъпка? Къде ви е комуникацията?

Най-добре си признай лъжата и й обясни как се чувстваш. Ако е свястно момичето ще те разбере. Но бъди готов да понесеш последствията.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ама ти верно ли?

Здраво си я закъсал.

От това, което пишеш виждам че очевадно не си готов за сериозна връзка. Защото самата ти нагласа за сериозната връзка е погрешна. Поработи над това първо. Забелязвам че нямаш смелост/доблест да признаеш на най-близкия си човек истината, независимо, колко е болезнена. Т.е. си страхливец. А това е много лошо за един зрял човек, който има сериозна връзка. Защото рано или късно отново ще се случи така че да се наложи да кажеш истината, колкото и да боли. А не можеш вечно да бягаш по тъч линията.

Питаш какво да правиш. Събираш си всичкия кураж, който имаш и споделяш на приятелката си че си я излъгал. Споделяш нещата ТОЧНО така както са, без да спестяваш нищичко. Щото тва момиче заслужава ако не друго ПОНЕ да не я лъжеш. И се подготви за последствията и евентуалното и отдръпване. Общо взето след като си признаеш какво си направил ще си оставен на нейната милост. Така че бъди смирен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ама ти верно ли?

Здраво си я закъсал.

От това, което пишеш виждам че очевадно не си готов за сериозна връзка. Защото самата ти нагласа за сериозната връзка е погрешна. Поработи над това първо. Забелязвам че нямаш смелост/доблест да признаеш на най-близкия си човек истината, независимо, колко е болезнена. Т.е. си страхливец. А това е много лошо за един зрял човек, който има сериозна връзка. Защото рано или късно отново ще се случи така че да се наложи да кажеш истината, колкото и да боли. А не можеш вечно да бягаш по тъч линията.

Питаш какво да правиш. Събираш си всичкия кураж, който имаш и споделяш на приятелката си че си я излъгал. Споделяш нещата ТОЧНО така както са, без да спестяваш нищичко. Щото тва момиче заслужава ако не друго ПОНЕ да не я лъжеш. И се подготви за последствията и евентуалното и отдръпване. Общо взето след като си признаеш какво си направил ще си оставен на нейната милост. Така че бъди смирен.
    Благодаря за съвета.Мислех точно това да направя.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С този променен първи пост ми се струва, че темата е за ключ. Греша ли, авторе?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    С този променен първи пост ми се струва, че темата е за ключ. Греша ли, авторе?
    Заключвайте, мнението на valdesbg ми помогна да разбера че е най правилно винаги да се казва истината.Все пак всички се учим от грешките си.Благодаря ви за помощта.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Явно съм закъсняла с отговора, защото въпрос няма...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от hp91

Заключвайте, мнението на valdesbg ми помогна
    Така да бъде.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си