.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Хума?

Хума?

Някой пробвал ли е да си маха цвета на косата с хума..?Ако да ще ми кажете ли след колко време горе долу ви се отми цвета?

Фен Аватара на Donnie
    Град
    Пловдив
    Не съм се боядисвала, така че няма какво да махам. Но съм чувала от продавачката в аптеката (на 60г. е и има НЕВЕРОЯТНА коса ), че хумата помагала на косата да стане мека, заздравявала косъма...и т.н. :P

Хумата е много полезна за косата, преди често си слагах, но за пръв път чувам да има такова действие.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    Костинброд
    и тъй като съм леко индианка някой ще ме светне ли как точно се ползва хумата защото косата ми е увредена и няма да е зле ако я ползвам ...

а по темата не съм чувала да има такова действие чувала съм само че подхранва косата...
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Ми на мен фрозьорката ми каза..даже и на хумата от зад го пише

Мега фен Аватара на mynichka
    bettyblackdewil се правят най- различни маски- примерно най- обикновена и разпространена е 1 супена лъжица кисело мляко и малко хума за да стане каша. Но можеш да добавяш и жълтък, мед, сок от лимон и какво ли не. Напиши в гугъл маски с хума и ще ти излязат милиони
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на mine
    За да не правя нова тема.. Някой би ли ми казал от къде мога да си взема Хума и на каква цена ?

anonymous708973
    Guest
    Аптека, струва стотинки.

Аз да попитам за марка. Каква ползвате? Видях, че има някаква Клеопатра, Талодерма.

Намерих следното в един форум
    Маската от която съм много доволна е:
    1.суп.лъж.мед(по възможност истински мед)
    1.суп.лъж хума...зелена,жълта,бяла..ка вато и да е,хумата е вълшебна!
    1.ч.лъж.канела и сока от половин лимон.Седи се 20 минути и се отмива с хладка вода.
    Ефекта е наистина WOW!Адски съм доволна от тази маска и се прави 2 пъти седмично.
    Препоръчвам я на всички,защото наистина е страхотна

Фен
    Град
    Костинброд
    а на суха коса ли или на мокра
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Мега фен Аватара на Hilary_
    За цвят не съм чувала да маха, но хумата има изсушаващо действие и ако кожата на главата ти е суха, а не мазна ще я раздразни!

А за момичетата, които искат да си правят маски с нея по - горе видях, че са изброени няколко вида (зелена, жълта, бяла и т.н.) и само да спомена, че ИМА разлика, коя се използва!!

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Аптека, струва стотинки.

Аз да попитам за марка. Каква ползвате? Видях, че има някаква Клеопатра, Талодерма.

Намерих следното в един форум
    Маската от която съм много доволна е:
    1.суп.лъж.мед(по възможност истински мед)
    1.суп.лъж хума...зелена,жълта,бяла..ка вато и да е,хумата е вълшебна!
    1.ч.лъж.канела и сока от половин лимон.Седи се 20 минути и се отмива с хладка вода.
    Ефекта е наистина WOW!Адски съм доволна от тази маска и се прави 2 пъти седмично.
    Препоръчвам я на всички,защото наистина е страхотна
    Моята е на Thalloderma. Правя си маски за лице с нея и съм много доволна. За косата маски не съм си правила, защото по принцип ми е малко суха и незнам как ще и се отрази...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    За цвят не съм чувала да маха, но хумата има изсушаващо действие и ако кожата на главата ти е суха, а не мазна ще я раздразни!
    Така е.Моята от време на време става доста суха и слагам зехтин в маската.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Чувала съм,че от маските с хума за коса,косата става по-пухкава и мека.
    Вярно ли е?

А някой правил ли си е маски на лицето със зелена хума (разбрах че е за мазна кожа) ? Ако може да ми обясните как става по-точно, добавяли ли сте нещо, на каква марка е била хумата и имало ли е ефект? Съжалявам, че не е точно по темата, но за да не правя нова...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си