.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да си забързам цикъла?

Здравейте,знам, че темата е малко банална,но имам нужда от вашата помощ и моля ако някой знае нещо да ми помогне.Значи трябва цикълът да ми дойде на 3 или 4 април,но ми се иска да ми дойде тези дни,за да ми свърши до тогава.Ще ходя на почивка и няма да ми бъде приятно.Ако някой знае как да го предизвикам по-рано нека помогне.Не искам хапчета,а някакви други съвети,ако можете да предложите.Някъде четох за ванилия,не знам колко е вярно.Ако някой знае нека каже.Благодаря.

Повече от фен Аватара на valll
    моят личен опит с ванилията и канелата е свързан с повръщане. отвратително е и изобщо не ми подейства.

благодаря за мнението,очаквам и други

Прочетох някъде и за чай от лучени люспи,това някой пробвал ли го е и ако да нека каже дали има ефект и как точно се прави ?

Повече от фен
    една фр си го предизвиква с топла вода . Под душа се напарваш долу на корема знаеш къде те боли като ти дойде . После кат ти дойде пий винамин ц и щи е много малко и по бързо щи свърши . знам го от отличен опит

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    една фр си го предизвиква с топла вода . Под душа се напарваш долу на корема знаеш къде те боли като ти дойде . После кат ти дойде пий винамин ц и щи е много малко и по бързо щи свърши . знам го от отличен опит
    Тва за топлата вода става ли ако ти закъснява ? :Д

Иначе ''предизвиквала съм го'' (но когато вече му е време да идва...) с коремни преси.Правя около 100 (ако можеш и повече) с мнооого малка почивка

Повече от фен
    тва с топлата вода става винаги . и аз м/у другото си направих експеримент и ми дойде 4 дни преди да трябва ама преди тва 3 дни с топла вода си го парех ниско долу.

тва с топлата вода става винаги . и аз м/у другото си направих експеримент и ми дойде 4 дни преди да трябва ама преди тва 3 дни с топла вода си го парех ниско долу.
    Да си ''паря'' там звучи малко болезнено,но отивам да пробвам (и без тва се къпя с много гореща вода ..:Д )

Това с топлата вода наистина работи. И аз съм го пробвала. А ако ще ходиш на почивка на която няма да се мокриш няма да имаш никакви притеснения, а ако ходиш на море /например/ и ти дойде използвай превръзки без крилца, но само ако водата е по-студена, защото от студената вода цикълът спира и после като се стоплиш пак идва и така. Надявам се да съм ти помогнала.

Цитирай Първоначално написано от YoungDD
    Това с топлата вода наистина работи. И аз съм го пробвала. А ако ще ходиш на почивка на която няма да се мокриш няма да имаш никакви притеснения, а ако ходиш на море /например/ и ти дойде използвай превръзки без крилца, но само ако водата е по-студена, защото от студената вода цикълът спира и после като се стоплиш пак идва и така. Надявам се да съм ти помогнала.
    Ако е с превръзка картинката ще е

А топлата вода-снощи от кръста надолу станах червена като чушка и нищо не стана

Повече от фен
    аз не ти казах да се опариш че чак мехури да ти излязат ами просто леко ама то не става като с магическа пръчка

аз не ти казах да се опариш че чак мехури да ти излязат ами просто леко ама то не става като с магическа пръчка
    Е,не съм се опарила,но на мен кожата ми е толкова светла,че и малко повече топло и....
    Иначе ми дойде,мерси многоо

А може ли приемерно да се направи 1 седмица преди датата,а която горе-долу трябва да ми дойде? И после чак на следващия месец ще дойде пак нали? И не е вредно,не разбърква много режима?
    Която разясня,ще е златна.

Diirectioner
    Guest
    А за това със водата колко време трябва да седиш под душа ? ии като го правиш това след колко дена горе-долу ще ти дойде ? Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Без хормонален препарат не може да очакваш сигурен ефект. По-скоро ще отложиш М, отколкото да го предизвикаш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си