- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малко помощ спешно е.
От сега си казвам (не знам дали трябва тука да поставя тази тема нов съм) не съм много добър с есетата а ми трябва есе на темата: Защо трябва да четем книги? ако може някой да ми помогне МНОГО ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН
Благодаря предварително есето е за утре ако не можете няма проблем
За да се научидш да пишеш есета ..
Big or small, lies are lies!
За да се науча да пиша есета каква? И извинявай не знам дали си прочел просто не ме бива в писането помолих ако може някой да ми го прати ето и скайп : piachkataПървоначално написано от vagarious
Имаше предвид отговора на въпроса ти - "Защо трябва да четем книги".
В случая ти отвръщат със "За да се научиш да пишеш есета".
Сега схвана ли?
схвана но това не може да ми помогне за есето
първо си нахвърляй някоя друга идея, която да използваш .. може да сравниш книгите с компютърните игри или пък да отделиш половин страница за развитието на въображението .. те са все едни и същи работи .. в гугъл няма ли нищо? Попринцип това са стандартни теми.. замисли се защо наистина трябва да се четат, а не да събират прах по рафтовете ... значи може да започнеш с риторичен въпрос или да поровиш в гугъл за поговорки и цитати, мисли, които да издигнат есето на по-високо ниво.. не е нужно да пишеш от големите есета .. малкото - 1 страница голям формат, ти е достатъчно ... желая ти успех
ПП: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=112708
Stay up late and we’d talk all night
In a dark room lit by the tv light
Through all the hard times in my life
Those nights kept me alive ...
Ти искаш някой есе да ти напише ли??
... Can you feel me
Can you touch me
Do you believe in me
Do you love me ...