Правите ли разлика между двата вида лябов? На английски се казва "I love you" и " I am in love with you". На български да обичаш някой и да си влюбен в някой. Според мен "истинската любов" или тази, която те кара да изпитваш "пеперудки", когато видиш любимия си е краткотрайна. Другия вид любов за мен се изразява в това да си много привързан към някой, да го цениш, да имаш същинска близост с него и да си споделяте всичко, да си имате доверие, като тук може и да се включи физическото привличане.
Според мен най- истниската любов е първо да сте влюбени един в друг, а след това да остане всичко това, което изредих за другия вид любов.
Вие как мислите прав ли съм за любовта като цяло или се бъркам? И кое според вас е по-важно?
Аз имам сериозна приятелка, с която ходим почти от 4 месеца и се обичаме. Е не както по филмите, не сме били влюбени един в друг. Но съм адски привързан към нея харесвам я имам и доверие и т.н. Тя е най-скъпото нещо за мен. Знам, че и тя изпитва същото нещо към мен. Мислите ли, че се обичаме истниски или има само един вид любов, а другото е обич?