.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Въпрос относно антибиотик.. ;P

Такам.. Добър вечер първо.. значи имам следния проблем.. боли ме малко по към левия тестис малко под него и също така ме боли като свършвам и усещам парене при уриниране.. ходих на лекар и ми взеха урина кръв стерилна урина и това е правиха ми изследвания за хламиди.. всичко си е перфектно със кръвта и урината също.. но болката все още си я имам и днес ми изписаха Бисептол антибиотик, защото ми казаха, че не са ми направили всички изследвания за различните видове бактерии и най-вероятно е някаква бактерия и като е антибиотик знам, че нетрябва да пия алкохол, а и също Нош-па ми изписаха .. та към въпроса ми мога ли да правя секс по време на тези 5 дена в който трябва да изпия антибиотика ?! Четох из нета и нищо не намерих по въпроса та някой който е пил такъв антибиотик може да сподели с мен

Повече от фен
    аз само не разбрах защо те тровят с антибиотици като ти няма нищо . А за секса предполагам че можеж ама са 5 дни май ще издържиж

Боли ме от време на време където обясних.. боли ме като свършвам и усещам парене при уриниране как така да ми няма нищо ;x

Повече от фен
    Еми имам впредвид че ти каза че още не са ти направили всички изследвания а направените до сега са наред . Следователно ако още не са открили бактерията от какъв вид е точно няма смисъл да правят предположения особено да дават антибиотици за тези предположения . Имай впредвид че от секс може се получи също това . Аз имах проблем такъв . Имах цистит . Имах микроби в урината . 1 година не знаеха какво ми е и никой не ми е изписвал антибиотици защото всички гадаха че съм се бършела грешно и съм замърявала половия ми орган (момиче съм) . Та ми даваха некви прочистващи хапчета . (Уронал) . Мама каза че също и се е случвало парене да има но тя каза че е нямала цистит но понеже е жена и при секс дори и с презарватив се получава по някой път .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако сексът е без презерватив и е със заразена партньорка, познай кога ще се сбогуваш с паренето при уриниране.
    Пий си лекарствата и си дръж това в гащите, особено ако ще е без шлифер.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ако сексът е без презерватив и е със заразена партньорка, познай кога ще се сбогуваш с паренето при уриниране.
    Пий си лекарствата и си дръж това в гащите, особено ако ще е без шлифер.
    +

Първо приятелката ми не е заразена.. и второ с презерватив е .. въпроса ми ще обърка ли нещо там на антибиотика ако правя секс, защото ме боли като свършвам..

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Аз имам синуит и от там следва главоболие и т.н и миналата година ми изписаха БИСЕПТОЛ така ми правиха изследване на секрет и ми действаше 3 седмици някъде.След 2 месеца се получи същата хрема и реших пак да взема БИСЕПТОЛ , но познайте не ми действа на организма по никакъв начин от тогава Един от антибиотиците които от много употреба вече не ми действат.. та БИСЕПТОЛА не ми свърши работа. Сигурно на всеки организъм различно действа
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си