- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта или приятелството
Накратко между мен и момичето на 'лидера на компанията' (мой много добър приятел) прехвърчаха искри - постоянно се гледахме когато сме в обща компания, чат-пат излизаме само двамата на кафе, смеем се и общо взето ми е доста приятно с неяПреди 2-3 дни тя скъса с него, като не му е казвала причини, но може и да има връзка с мен. Приятеля ми приема доста тежко тази раздяла, като в негово присъствие дори не се споменава за нея. Говорих с него дали ще има проблем ако се пробвам с бившата му, защото виждам че имам чувства към нея, а и тя не е безразлична към мен. Единствено ми каза ,че ако го направя просто ще се откаже от мен и все едно 10 години приятелство не е било.. Колебая се какво да направя, от една страна един от най-добрите ми приятели, а от друга момичето което го чувствам някак... специално. До сега някой от вас да е попадъл в подобна ситуация и ако може някакъв съвет
![]()
Тъп си кат галош.Има една приказка: "Заради путка,путка не ставай!".Сам си прави изводите.
Да, ама не може винаги пък да се съобразяваш с другите.. Ако момичето си струва, що да не бъдеш с нея? Апък на приятеля ти му обясни - ти дори да не ходиш с нея, тя пак няма да тръгне с него... Но незнам.., имах такъв случай - с едно момиче бяхме приятелки от малки, тя се влюби в едно момче, което не изпитваше нищо към нея.. Аз започнах да изпитвам симпатии към него и той към мен също. Заедно сме си от 7 месеца, приятелката ми си има друго гадже, но все пак приятелството ни далеч не е същото. Не знам, ти си реши. Но моето мнение е, че трябва да опитате![]()
Оооо.... как може изобщо да го мислиш - приятелите са за цял живот бе момче!!!! знаеш ли колко още "специални" ще срещнeш![]()
![]()
Според мен недей си разваля приятелството с това момче все пак 10 години не са никак малко времеи при положение, че става дума за момиче, дето не знаеш колко време ще си с нея и после тя като те зареже и ала бала и т.н. Приятелят си е приятел и в добро и в зло. Така, че по-добре си запази приятелството. След време ще разбереш, че то е по-ценно.
![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Аз съм изпадал в такива ситуаций и точно това ме е спирало да направя нещо,приятелството!
Наистина ще е подло,ако постъпиш така.
Изчакай да мине време и тогава действай.
Леле, ти си много зле. Кога пак ще намериш такъв приятел !? Ако не се лъжа, каза че от 10 години сте приятели. Е пич, ако си зарежеш приятеля заради някаква си там, много ще сгрешиш. Доста още момичета ще идват, не е само тая.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
За 10 години хората много се променят и пак не можеш да знаеш кой какъв приятел ти е. ^
Колкото до темата -> според мен трябва да изчакате известно време , все пак са скъсали съвсем скоро *right?* и си му поднесал новината като гръм от ясно небе. Остави го да си събере мислите и после говори пак с него и решавай.
Леле я се стегни !!!!!
ПРИЯТЕЛСТВОТО е на първо място....няма значение колко специална е ТЯ
Не си заебавай приятелите заради момиче.... НИКОГА !!!!
Така го виждам аз..![]()
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
От една страна, както казаха приятелството е за винаги, още повече, че вие сте приятели от 10 години.
Обаче само на мен ли ми се струва странно, че той е готов да ти обърне гръб, въпреки 10те години приятелство, само заради янкакво момиче.
И все пак... съветвам те въпреки това да не си разваляш приятелството. Излизайте от време на време с момичето, опознаи я добре, та чак тогава предпремай някакви действия... защото може да заебеш едно голямо приятелство заради няк'ва, която ще те остави след 2-3 седмици.
Освен ако не мислиш че ще се жениш за това момиче, няма място за съмнение. Оставяш момичето и си запазваш приятелството. Ти ако си мислиш че ще загубиш само енго като приятел.. Не мисля че и другите момчета в компанията ще останат безразлични.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Може и да не ти е големия приятел, но за жена такъв калабалък не трябва да става. Ако тя прекалено много се натегне и ти звънне на вратата гола с думите "ща изкорма от секс" тогава може да я цъмбурнеш веднъж, но толкова. После, ако се разчуе, казваш, че ти е сипала екстази, вързала те е, и те е изнасилила... то горе долу е еквивалентно.
За жена такива глупости не трябва да стават. А щом "лидерът" го е зарязала офчица, значи толкова е и лидер. "Лидер" , зарязан от слаботелесно, беззащитно момиченце, ча чак реве и се вайка... ха.
Толкова много масторляк има на тоя свят. Не трябва да правиш тая грешка. На тая й е просто интересно и търси нови тръпки, не се филмирай, че не може без теб и го е зарязала заради твое величество.
Temet Nosce
벨야카
Ако той ти е добър приятел ще те разбере. Ти какво си виновен, че 2мата се привличате. Тя ако беше доволна от досегашната си връзка мислиш ли, че щеше да скъса с негоправи си изводите. Вярно на него ще му е гадно, но няма да е вечно
![]()
God is an idiot, I have DNA...
Твърдо Приятелството!
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Аз бих избрала моя приятел определено. Това е, че не се знае дали ще се получи между теб и това момиче, а е нормално на приятеля ти да му е тежко и гадно и аз мисля, че той ти е много добър приятел щом е успял да ти го каже в очите - че ще му е гадно, а не да те излъже, че всичко ще е ОК, само за да изглежда печен, а след това да те псува. Пък и ако момичето е толкова специално и толкова се харесвате, мисля си, че ще може да изчака месец - два - три, докато на приятеля ти малко му отмине.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от Josefinne
+1Приятелството преди всичко :P [/b]
Много познати, малко приятели
А в същата ситуация, дали твоя приятел би избрал теб? Някой казаха, че не си струва за 2-3 седмици да загубиш 10 годишно приятелство.. Да, ама нищо не се знае, може да излезе нещо сериозно. Пък ти каквото и да правиш, тя така или иначе НЯМА да е с него. И ако си влюбен в нея или поне я харесваш, трябва да си страдаш мълчаливо заради твоя приятел, който пак казвам така или иначе няма да е с нея. Да, да. Все пак не сте големи мъже, той ще си намери друга и ще му мине, а от вас може да излезе нещо по-сериозно..
Добре бе, само аз ли никога не съм възприемала гаджетата на приятелките ми (за близки приятелки става въпрос), било то бивши или настоящи, като нещо повече от чисто и просто приятели? Както и да е..
Ако сте на по 15 години със сигурност след около 3-4- месеца ще се разделите със "специалната".. Всичко е толкова относително с това приятелство и любов, че не може да се определи кое ще ти е по-трайно.. Изчака малко, виж дали ще ти се задържи интереса върху момичето, защото може би искаш да си с нея само защото е "забранена"..
П.С.: Как може да си имате лидери на групичката бе..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
приятелството много ясно![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Под 'лидер' имах предвид дошата на компанията, поти винаги е весел, абе без него не е същото. А момичето почна да ми звъни и да пише в скайп да излезем на кафе, но за сега си измислям оправдания да видим кво ша стане...Първоначално написано от marin4itu
Е че душа и лидер на компания са съвсем различни понятия.. Иначе по темата вече писах..Първоначално написано от pridefc
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..