- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доста съм объркана...
А какво ще кажете за фактора "Поне е достатъчно мъж да И каже в очите, а не да се крие."
Не са в 1 град, сещате се какъв е шансът тя да разбере по някакъв начин, че е спал с друга, нали?!? Ще се случи или ако той си избере побъркана жена, която ще реши да му съсипе връзката, или ако като пълен кретен реши да прави секс без кондом и получи болест или бебе.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от Josefinne
В Б-я отмениха ,но не е казано ,че и в други държави няма)
Вчера ми предложи брак доста се зарадвах. Не ми е споменавал повече нищо по темата.
Аз това не го приемам.Слабо ме вълнува дали има чувства към другата или не.Изневярата си е изневяра от където и да я погледнеш.А пък тва с нуждите са глупости,ако те обича истински дори няма да му минава през мисълта друга.
Брак??? На 16-17...Първоначално написано от sun93
Не смяташли,че си много малка още.
Пък и не му вярвай до като не ти даде пръстен.
Ако все още само устно ти е предложил брак,то е,зада изчезнат угризенията му ,че ти е изневерил.По някакъв начин да си измие ръцете.
Ми след 1 година някаде ще сам на 19 ,а и ние бяхме нещо като сгодени смисал носим си пръстените нащи техните знаят.
![]()
![]()
![]()
Ами честито да ти е. Ти прие ли?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мерси казах добре.Но не знам пак ми е гадно и притеснено като се сетя ,че ...
Днес ще говоря с него по темата отново![]()
+1Първоначално написано от BGbullet
Накарай го да се постави на твоето място и да видим дали той ще ти позволи да спиш с някой.Ако ти позволи значи не му пука особено. Все пак и ти си имаш нужди. Накарай го да осъзнае каква простотия е казал.
Кажи му че и ти си имаш нужди и ако той наистина смята да го направи, ще го направиш и ти .... да видиш тогава как ще си забрави нуждте![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!