.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Психология в София

Здравейте.. ами значи искам да уча психология след като завърша - сега съм 9 клас, но не знам къде (за предопичатане е Сифия), каква подготовка ми трябва и въобще съм много далече от тези работи. Казаха ми, че имало някакъв университет, където се преподавало на английски и ме заинтригуваха, тъй като сега съм в езикова с първи английски. Може ли някой да ми обясни по-подробно за какво става дума?
    Stay up late and we’d talk all night
    In a dark room lit by the tv light
    Through all the hard times in my life
    Those nights kept me alive ...

Малко си подранила с тези мисли, до 12-ти клас може да си промениш мнението няколко пъти. ; )
    Иначе Психологията е добър избор. Аз сега това ще кандидатствам. Първоначално мислех да кандидатствам в Софийския университет, но после се отказах от него - като цяло идеята за държавен университет не ми допада. Сега съм се ориентирала към Нов български университет. Мисля, че това е по-добрият избор. За СУ изпита е по някакъв език - ти, например, може да държиш по Английски, щом ти е интересен, пък и си в такава паралелка. А в НБУ се държи ТОП - тест със 100 въпроса от 10 категории.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Благодаря за отговора. Да, малко е раничко, но ако трябва някаква подготовка е добре да знам от по-рано. Ако някой има още с какво да ме посъветва, тук е мястото
    Stay up late and we’d talk all night
    In a dark room lit by the tv light
    Through all the hard times in my life
    Those nights kept me alive ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си