- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зачервявания!
Моят проблем е , че всеки ден преди да изляза от нас тена на лицето ми си е равен , но след 1-2 часа бузите и носа ми се зачервяватНякакъв съвет как да си предпазя кожата от това? И още нещо косата ми се омазнява в деня след като се изкъпя и стои ужасно ако не е изправена
![]()
И ако някой може да ми препоръча шампоан и някакъв серум или спрей за изправяне на коса , защото много я изтощавам с преса
![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Па бузите и носа ти се зачервявят от студа,а косата се омазнява предполагам,защото я миеш всеки ден и така е свикнала!
Мен пък ми се струва сладурскоПървоначално написано от mimssss
![]()
за лицето - крем за защита от атмосферни влияния (когато е студено или ветровито) или тониращ крем при нормални температури
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
От времето е,няма как да го скриеш,а и не е чак толкова зле.Студовете отминават вече,едва ли ще ти се зачервява лицето и през лятото![]()
Може ли да ми препоръчате тониращ крем и крем за защита от атмосферни влияния ?![]()
![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Червенината се получава, защото кожата ти явно е чувствителна или е от времето. Сега е хем топло, хем студено, така че не се учудвай. Ако продължава обаче постоянно да се зачервява може да се заинтересуваш от кремове за равен тен!За косата: Ако си я миеш всеки ден е нормално да ти се омазнява постоянно.
Ами един розов на Нивеа / beauty или нещо такова /, а иначе за чувсвителна кожа можеш да вземеш на Виши - NormadermПървоначално написано от unknown0inlowe
, но специално на мен есента и пролетта само Дипрозон ми помага, защото лишеите от нищо не ми минават
![]()
![]()
За косата: 1. Шампоани на Physo са много хубави / аз ползвах за чувсвителен скалпи направо бях удивена /. Имай предвид, че са около 30 лева и са супер течни, като вода, но пък е нужно съвсем малко шампоан за да се измие косата.
2. Преди да използваш преса или сешоар слагай нещо, което да ти я предпазва. Аз съм доволна от един продук на CHI и от спрея на SYOOS :P . За възстановяване на косата можеш да си купиш шампоана на Fitoval за изтощена коса или пък на Syoos:P .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33