.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Зачервявания!

Моят проблем е , че всеки ден преди да изляза от нас тена на лицето ми си е равен , но след 1-2 часа бузите и носа ми се зачервяват Някакъв съвет как да си предпазя кожата от това? И още нещо косата ми се омазнява в деня след като се изкъпя и стои ужасно ако не е изправена И ако някой може да ми препоръча шампоан и някакъв серум или спрей за изправяне на коса , защото много я изтощавам с преса
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Па бузите и носа ти се зачервявят от студа,а косата се омазнява предполагам,защото я миеш всеки ден и така е свикнала!

И на мен бузите и носа ми се зачервяват!Ужасно е

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от mimssss
    И на мен бузите и носа ми се зачервяват!Ужасно е
    Мен пък ми се струва сладурско

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    за лицето - крем за защита от атмосферни влияния (когато е студено или ветровито) или тониращ крем при нормални температури
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    От времето е,няма как да го скриеш,а и не е чак толкова зле.Студовете отминават вече,едва ли ще ти се зачервява лицето и през лятото

Може ли да ми препоръчате тониращ крем и крем за защита от атмосферни влияния ?
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Червенината се получава, защото кожата ти явно е чувствителна или е от времето. Сега е хем топло, хем студено, така че не се учудвай. Ако продължава обаче постоянно да се зачервява може да се заинтересуваш от кремове за равен тен! За косата: Ако си я миеш всеки ден е нормално да ти се омазнява постоянно.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от unknown0inlowe
    Може ли да ми препоръчате тониращ крем и крем за защита от атмосферни влияния ?
    Ами един розов на Нивеа / beauty или нещо такова /, а иначе за чувсвителна кожа можеш да вземеш на Виши - Normaderm , но специално на мен есента и пролетта само Дипрозон ми помага, защото лишеите от нищо не ми минават
    За косата: 1. Шампоани на Physo са много хубави / аз ползвах за чувсвителен скалпи направо бях удивена /. Имай предвид, че са около 30 лева и са супер течни, като вода, но пък е нужно съвсем малко шампоан за да се измие косата .
    2. Преди да използваш преса или сешоар слагай нещо, което да ти я предпазва. Аз съм доволна от един продук на CHI и от спрея на SYOOS :P . За възстановяване на косата можеш да си купиш шампоана на Fitoval за изтощена коса или пък на Syoos :P .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си