Здравейте.Тъй като моята любима фризьорка замина за Италия, а другите 2 в близост са прости ку*ки, и единственият който ще може да ми направи такъв кичур е майка ми. Но тъй като не знае как ще попитам вас.. /бог знае, може да ми излезе късмета../ Как се прави такъв кичур в домашна обстановка?:
![]()
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Значи така, след като не ти харесва как подстригват другите две, значи са прости ку*ки ? Айде стига, просташки е да се говори така за хората, още повече че нищо не са ти направили ( предполагам )...
А по темата.... мисля, че може да стане като вземеш руса боя или къна, и да нанесеш 'на ивички', като внимаваш да не си намацаш останалата коса.
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Като не знаеш не говори, става ли? .. Щото едва ли ще ти е приятно да отидеш на 15-ти Юни със запазен час и тя да ти каже, че в момента има много клиентки. Или пък да ти отреже половината коса макар, че си и казала само леко да я скъси с 3-4 пръста, просто защото тя трябва да си клюкарства с приятелки - точно както се случи с 1 съученичка. : )) Е т'ва ако е много добър фризьор аз се хвърлям от моста.Първоначално написано от suNnykaty96
Иначе мерси. Ако някой знае клипче или нещо друго, нека пусне.
[/b]
Всички ли сте злобни и отворени тук?
С фолио мисля, че ще стане
... Can you feel me
Can you touch me
Do you believe in me
Do you love me ...