.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

изпотяваня

здравейте краката ми се изпотяват и понякога започват да "ухаят на маргаритки" някои били ми препоръчал гел, спрей или каквото и да е за не ми се изпотяват стъпалата и за не "ухаят"

anonymous708973
    Guest
    Мий ги често, подсушавай ги добре, можеш да нанасяш крем или по-скоро някаква пудра за туширане на изпотяването. Най-важното е да носиш ПАМУЧНИ чорапи, особено ако си с кецове/маратонки. Избягвай носенето на дамски чорапи (ония тънките), освен ако обувката не го изисква - освен че краката започват да миришат неприятно от тия изкуственяци, има шанс и да развиеш гъбички.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Има разни спрейове за неутрализиране на миризмата.Преди имах този на Ейвън и не беше лош, но не съм сигурна дали още е в каталозите.Предполагам, че и по козметичните магазини трябва да има.

онея тънките дамски чорапи не ги обувам МОМЧЕ СЪМ

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от thfa
    онея тънките дамски чорапи не ги обувам МОМЧЕ СЪМ
    Кво пък... аз познава мъже, които носят дамски чорапогащници

Иначе както казаха, мий ги по-често ... и иди в някой козметичен магазин и питай... Ние ли да го направим вместо теб.
    Вече в почти всеки подобен магазин има такива работи.

anonymous708973
    Guest
    Опа. Сори В такъв случай - просто си сменяй чорапите често, то се е видяло, че от тия проклети кецове не можете да се откажете.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Както казаха преди мен спрей за неутрализиране на миризмата

Мий си краката и си сменяй чорапите
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Аз използвам на Oriflame едно кремче - Anti-perspirant pine & witch hazel. Kато цяло съм доволна, но нали съм момиче не знам дали действа и на момчетата xD

От една жена научих,че кремчето "Здраве" помага много на хора ,на които им мирише потта.. един приятел пробва и наистина действа ..защо не пробваш това и за краката си след като ги измиеш да се намажеш,може да имаефект!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    баща ми имаше такъв проблем и на него му бяха казали да изпозва хлябна сода..мажеш си краката с някакъв крем и слагаш сода.Имаше ефект провай и ти нищо не губиш
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си