.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    гр.София

пълен олигофрен незнаещ какво иска!!!!

Значии самия проблем е ,че го харесвам наистина мн а не трябва той просто не е за мен и не ми обръща внимание
    ето крактко описание :
    -характер-всичко му е на оная работа, сваля се с 50 момичета едновременно и никоя не знае за другата
    -външен вид- перфектно тяло на спортист (тренира футбол), мн красив и чаровен направо мечта .. или поне моята

Първоначално започнахме да си пишеме още на първия ден се привързах започнахме да си пращаме целувки и т.н така и на следващия ден всичко пак беше на 6 докато не ми разказа за някакво момиче . Спрях да му пиша с надеждата той да ме потърси ама НЕ . Започнах да си пиша с един негов приятел който си оказа мн свясно момче и започнах да то имам за приятел обаче той ме харесва мн .Момчето за което е цялата тема не прописа и му записах аз ,но той започна да ми се подиграва за другото момче и каза "е пиши си с заека"(прякор) и се смееше каза ,че съм се направила на интересна и съм спряла да пиша !! Затова вчера започнах да му пиша -той каза ,че не можел и като можел да пише щял а през цялото време киснеше в фейсбук .. нз какво да мисля

Според вас всичко това една игра ли е (пука ли му) или му е все тая ??

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен на такива хора не им пука особено за нищо и никой. Не е толкова тъп, наистина си се направила на интересна и той го е проумял, за това не ти е писал. Нормално е сега и той да интригантничи, още повече, че си мислила ,че с женски номерца ще го вържеш, а не е минало. Аз не си падам по лошите момчета, не бих се занимавала с такъв.
    Според мен обаче, ако искаш да ти обърне някакво внимание трябва да се държиш точно с него и да му покажеш, че си готин и печен човек, а не някоя кифла. Явно на кифли се е нагледал.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    гр.София
    мс наистина за мнението ти наистина осъзнавам грешката си ,но късно и ме е яд на мене си

Зарежи го тоя.Единственото, което трябва да направиш е да го игнорираш и да му правиш на пук.
    Най-добрите приятели се превръщат в най-добрите предатели. [от личен опит]

Град
    гр.София
    това и мислех и мисла да направя,но печеля ли нищо от това аз не съм едитстваната а това е целта ми .Знам,че искам мн и ,че ще е трудно ,но за бога помогнете по някакъв начин ако знаете как ,ако имате опит ..

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Ти сама каза, че се занимава с няколко момичета едновременно ... за такъв човек изобщо не би трябвало да си тровиш нервите, защото дори на момента да има някакъв интерес към теб и да осъзнава, че се правиш на интересна, след време като се появи някоя нова кифла ще тръгне след нея ... по-добре не се занимавай с такъв ...
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Град
    гр.София
    тка е .. просто ми е трудно да се откажа

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Върти те на малкия си пръст, а ти си толкова наивна ...

--------------------------------------------------------

Щом се занимава с още много момичета това означава, че не можеш да очакваш нищо от него, най- малко пък да имате връзка.
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Град
    гр.София
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace

наивна съм защото имам чувства !!

квото и да стане ще е за една нощ.
    иначе браво,че поне съзнаваш,че шанс нямаш.

От друга страна много ме дразнят момичета като теб!Нищо лично!Ама уж казваш колко гаден е,а в същото време умираш за него.Помисли малко.
    Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
    http://vbox7.com/play:857e1e09

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от DiDinKaKiSs

Мноооого ми е познато...в интерес на истината,когато човек изпитва нещо по-силно той е готов да прости всичко. Ама наистина всичко,той не мисли с разума а със сърцето си,а то може да го отнесе,с извинение,на г*за на географията (даже буквално...),и то за нищо. Моят съвет е очевиден - мисли с разума,не със сърцето си. Не допускай тази грешка,отърви се от него.

Всъщност имам чувството,че ти изобщо не си влюбена във същността му а във външният му вид (по простата причина,че аз просто не виждам черта в характера му,която би привлякла някого,но това си е момичешка работа...).

Трудно ще е,но просто друг начин няма,ще те боли значително по малко ако още отсега прекъснеш връзка с него.

Успех!
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Град
    гр.София
    Цитирай Първоначално написано от vanilia
    квото и да стане ще е за една нощ.
    иначе браво,че поне съзнаваш,че шанс нямаш.

От друга страна много ме дразнят момичета като теб!Нищо лично!Ама уж казваш колко гаден е,а в същото време умираш за него.Помисли малко.

мерси а колкото до второто мисля,че teo96 го е описал най-точно

Град
    гр.София
    Цитирай Първоначално написано от teo96

Мноооого ми е познато...в интерес на истината,когато човек изпитва нещо по-силно той е готов да прости всичко. Ама наистина всичко,той не мисли с разума а със сърцето си,а то може да го отнесе,с извинение,на г*за на географията (даже буквално...),и то за нищо. Моят съвет е очевиден - мисли с разума,не със сърцето си. Не допускай тази грешка,отърви се от него.

Всъщност имам чувството,че ти изобщо не си влюбена във същността му а във външният му вид (по простата причина,че аз просто не виждам черта в характера му,която би привлякла някого,но това си е момичешка работа...).

Трудно ще е,но просто друг начин няма,ще те боли значително по малко ако още отсега прекъснеш връзка с него.

Успех!
    Мерси за мнението радвам се,че има човек който ми влиза в положението! И колкото и да не ми харесва как звучи мисля,че си прав ,но от друга страна това прави отказването по лесно ?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Скайп драми. Ако беше наживо историята можеше и да напиша коментар.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Стара Загора

Успех!
    Мерси за мнението радвам се,че има човек който ми влиза в положението! И колкото и да не ми харесва как звучи мисля,че си прав ,но от друга страна това прави отказването по лесно ?

Е,трябва да призная,че това не прави отказването кой знае колко лесно. Когато аз бях в твоята ситуация аз не бях в състояние да мисля трезво,колкото и да ме съветваха. Затова пък приятелите ми бяха. И те ме насочиха към правата пътека,аз просто бях тръгнал през треволяците. Болеше ме страшно много,но знам,че щеше да боли дори повече ако не се бях отказал навреме. Ти си в сходна ситуация,само че при теб е дори малко по зле... Тази история буквално ме доуби,но имах кой да ме вдигне на крака. Не може да нямаш и ти някой,на когото да се опреш.

А трябва и ти самата да си го наложиш,опитай се да го преживееш,не е невъзможно.
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Град
    гр.София
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Скайп драми. Ако беше наживо историята можеше и да напиша коментар.
    хаха еми тогава закво пишеш ?

Град
    гр.София

Успех!

Е,трябва да призная,че това не прави отказването кой знае колко лесно. Когато аз бях в твоята ситуация аз не бях в състояние да мисля трезво,колкото и да ме съветваха. Затова пък приятелите ми бяха. И те ме насочиха към правата пътека,аз просто бях тръгнал през треволяците. Болеше ме страшно много,но знам,че щеше да боли дори повече ако не се бях отказал навреме. Ти си в сходна ситуация,само че при теб е дори малко по зле... Тази история буквално ме доуби,но имах кой да ме вдигне на крака. Не може да нямаш и ти някой,на когото да се опреш.

А трябва и ти самата да си го наложиш,опитай се да го преживееш,не е невъзможно.

мс много наистина мисля,че съм намерила човека
    просто досега не съм му обръщала внимание .. даже се скарахме заради "ТОЯ" и сега ще оправя нещата ,но за да има и частица от мене ще го ударя в слабото място (не буквално )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    Ти сама каза, че се занимава с няколко момичета едновременно ... за такъв човек изобщо не би трябвало да си тровиш нервите, защото дори на момента да има някакъв интерес към теб и да осъзнава, че се правиш на интересна, след време като се появи някоя нова кифла ще тръгне след нея ... по-добре не се занимавай с такъв ...
    Точно така Нямаш шанс с него, освен шанс да ти се разбие сърцето

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от irr3plac3able
    Щом се занимава с още много момичета това означава, че не можеш да очакваш нищо от него, най- малко пък да имате връзка.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Сама каза,че е пълен олигофрен.. не се занимавай с него по-добре,само ще те нарани ..
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Град
    гр.София
    Цитирай Първоначално написано от BrownEyes
    Сама каза,че е пълен олигофрен.. не се занимавай с него по-добре,само ще те нарани ..
    мерси мн на теб и на всички останали! Благодарение на вас се осъзнах и то на време все пак вече си има гадже , а ако бях продължила с надеждата болката щеше да е по-голяма ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА!!! Това не е първия олигофрен на който попадам няма и да е последния.Ще има мн момчета по които да си губя ума, просто не е той истинския! Продължавам да търся дано и вие успеете да намерите човека,а ако вече сте го намерили "Честито"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си