.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на Transform

Моловете в София

Предстои ми да ходя в София на гости и съм решил да си купя няколко дрешки от мола.Та има ли намаления,и в кой мол?Чувал съм че в аутлет центъра било ефтино,но само съм чувал ..
    Събрал съм 100 лева,даже незнам дали ще ми стигнат за нещо,затова пускам и темата,за да ме информарате тези които сте от софия,има ли някакви намаления а-у и т.н].

Град
    София
    В мола 100 лева няма да ти стигнат да си купиш и джапанки бе човек По молове лично аз(а и повечето нормални хора),ходят само за на кино,билярдче нещо а-у.При положение,че можеш да си намериш същите неща на друго място 90% по-евтино не разбирам закво трябва от МОЛА...Иначе аутлетите са добър вариант.

Супер фен Аватара на Djuff
    Щти стигнат за няколко неща, споко

сердиката за сега май е най-голям и евентуално там ще има повече намаления .. чесно казано не знам поне в мал оф софия вече няма или и да има не е нещо интересно
    иначе 100 кинта ще ти стигнат за 2-3 неща - зависи от магазина ..

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    в New Yorker ще си намериш нещо хубаво
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    ех селяни селяни снимайте се пред молА и дим да ви няма
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на Infinity
    Разцепвате ме с това мнение, че по моловете ходят едва ли не само богаташите.
    Има марки и магазини за всеки джоб, спокойно.
    Със 100лв. можеш да си вземеш няколко тениски или дънки + някой тениска, можеш да си вземеш някакво пролетно яке или две спортни суитъра, примерно.

Град
    София
    ^Дали има за всеки джоб ? Най-евтините дънки,които бяха пълен боклук дето съм виждал в МОЛ София бяха 75 кинта...Средно хубавите вървят по 120-150 лева...Извинявай ама във някой аутлет има почти същите модели,а съм виждал и същите за 45-50 лева...Иначе NewYorker имат хубави неща и са сравнително евтини(като за Мола),но обикновено си слагат +20,30 лева на дрехите,само защото е в Мола

the mall не е ли по-голям от сердиката иначе аз днес ходих в мол софия и там имаше намаления на това-онова (теранова , калиопе, кенвело в други не видях намаления)

Град
    София
    ^Ти Сердиката виждала ли си я изобщо ? Тва е нещо огромно бе хора.Поне 5 пъти е по-голямо от The Moll

Мега фен Аватара на Infinity
    За женските дънки говоря, и да съвсем спокойно мога да кажа, че съм си взимала супер дънки, без намаление за 60лв. , примерно.
    На автора ще препоръчам Бершка, Пул енд Беър, Фокс-а за тениски.

Ако искаш нещо евтино отиваш в "Теранова" - последния път като бях (събота) имаше дънки и за 30-40 лева. ..

Ми значи отиваш в Тerranova, Berska, NewYorker, евентуално Kenvelo.Но няма начин да си купиш много неща само за 100лв.Аз миналия път от Тerranova за 85лв си взех точно 3 неща, така че..Можеш да обиколиш и Илиенци, има хубави неща, но с търсене де.

В момента в Kenvelo е купуваш за 200 плащаш 100.

не, аз съм селянка от чукарка и не съм влизала в мол сердиката много добре знам колко е голяма, тъй като живея на 10 мин от нея...в the mall обаче съм ходила само 1 път и останах с впечатлението, че е по-голям мол от сердиката

Ако NEW YORKER - а в Сердиката е като този във Варна за 100 лв можеш да си вземеш страшно много неща. Аз винаги като ида в този във Варна има тениски и блузки за по 10 лв , а понякога има и за по 6 отделно има неща за по 20 лв които също са много добри.
    " Любовта може много, но парите могат всичко! "

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ем хората ти го казаха .. принципно в повечето магазини е скъпо, но в такива като New Yorker и Terranova са по - евтини .. резгледай хубаво и все ще си намериш нещо, което хем да не е безумно скъпо, хем да ти харесва .. (:

Здравей, виж актуален списък за молове в софия

Аутлета го няма там, но можем да си намериш инфо за него. Имай предвид че в София се очакват още поне 3 мола да отворят врати. Като стане това, този списък ще бъде update-нат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си