Здравейте, аз съм тинейджерка и като всички останали и аз си имам проблеми с любовта. Моят случай обаче е малко по-различен - аз съм бисексуална. Та както казах си падам и по момчета, и по момичета въпросът обаче е че не си падам по кое да е момиче а по най-близката ми приятелка (знам звучи като клише, но какво да направя!?). Ние се виждаме всеки ден, често си ходим на гости или излизаме след училище. А след като си кажем "чао" и тръгнем към вкъщи аз се обръщам за да я видя пак. Или един път както си говорихме стана дума за лесбийките и тя каза че на ги разбира. От тогава понякога ме е срам да я погледна в очите. Един ден се събрахме двете да гледам филм у нас, но моят поглед непрекъснато беше в нея, а не във филма. Споделяме си много неща както всички добри приятелки и тя не веднъж ми е казвала че за нея съм важен човек, но когато ми говори за момчето което много (наистина много) харесва и не спира да мисли за него и споменава името му след всяка втора дума, мен ме стягат гърдите - дъхът ми секва и усещам как сърцето ми се къса, но когато ми се усмихне след това и ме хване за ръка или ми се извини че говори само за него сърцето ми започва да бие лудо! Дори сега като пиша това имам чувството, че то ще изскочи! Вярно е, че никак не искам да слушам повече за това момче, но когато тя ме помоли за съвет аз винаги правя каквото мога да и помогна, защото просто искам да е щастлива. А така само си раздирам още сърцето! Моля ви за съвет! Много ви моля!!! Вече не знам какво да правя,а не мога просто да седя отстрани и да гледам! Благодаря ви много предварително!