.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Високи обувки....Ще мога ли да ходя с такива?

Обувки с 10 см ток високи ли са?
    Питам понеже аз съм висока 1.67 и не знам как ще изглеждам с такива.
    Харесах си едни и се чудя дали ще мога да вървя с тях.Дали ще ми са удобни?Вие с колко см ток ходите??

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    защо да не можеш, да не си инвалид
    а и модата изисква жертви понякога

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Упражнявай се вкъщи първо. А ако носиш за първи път, пробвай с по-ниски
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Аз с по-ниски съм ходила.Например до 6 см,но до 10 не съм стигала.

Е ние за тебе ли трябва да кажем? Ти сама трябва да си прецениш. Аз съм свикнала на 10, но все пак не са като да ходиш цял ден наляво-надясно с тях. Пък и зависи от самата обувка- може да е с дебел ток, с тънък, с вътрешна платформа или без...
    chemicalX

I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
    But you won't do the same.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Че си си ги харесала...добре! Ако обаче си изцяло сигурна, че няма да се справиш с вървенето по-добре недей да си харчиш парите. Според мен няма да има чаааккк толкова голям проблем, щом си ходила с 6-7см. С малко упражнения вкъщи може би ще се получи. Обаче недей да си ги вземаш и да излизаш с тях на другия ден преди да си ходила с тях у вас, за да не изглежда смешно при вървенето!

Цитирай Първоначално написано от mentirahermosa
    Е ние за тебе ли трябва да кажем? Ти сама трябва да си прецениш. Аз съм свикнала на 10, но все пак не са като да ходиш цял ден наляво-надясно с тях. Пък и зависи от самата обувка- може да е с дебел ток, с тънък, с вътрешна платформа или без...
    Я Ивана

п.т:Вземи си някви по-прости обувки с ток и си ги носи вкъщи-сама ще решиш дали ти е удобно.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не се чуди как ще изглеждаш, никой тук не може да ти каже. Отиваш в магазина които си ги харесала и ги пробваш - в почти всички вече има големи огледала за да се видиш в цял ръст. Дали ще можеш да вървиш изцяло зависи от теб. Разбира се ще се упражняваш вкъщи, щом си ходила на 6 сантиметра горе-долу знаеш за какво става въпрос. Не вярвам да са ти особено удобни, но ако ги поносиш 1-2-3 пъти и свикнеш с тях няма да ти прави впечатление. Всяка жена която носи високи токове е минала през това, така че не се притеснявай. Само внимавай, ако смяташ че не можеш да ходиш на тях по-добре се упражнявай още и още, не е хубава гледка някое хубаво момиче с клатушкаща се походка..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Да, обаче момичето пише, че е 1.67.. + 10 см. става 1.77 .. не, че е лошо да си висока, но може би ще стърчиш дори и над някой момчета, и не знам до колко ще се чувстваш добре.. а, иначе щом си си ги харесала..ти си решаваш, но както и др. казаха, по-добре да почнеш с по-ниски, но като се замисля, мойте първите бяха 8 см, въпреки че наистина си зависи от самата обувка..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако не си носела преди 10 сантиметров ток по-добре се упражнявай в къщи...за мен 10 см. не са проблем, имам и обувки с по 12-13 сантиметрови токчета, а дали е удобно и как изглежда отстрани зависи от самата обувка .

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Купи си ги щом толкова си си ги харесала.След това ходи във вас няколко дена...аз така бях направила.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Ще ти седят много добре.Може би в началото ще ти е трудно,но с времето ще свикнеш.Носила съм до 15 см много обичам високите обувки.

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Упражнявай се вкъщи първо. А ако носиш за първи път, пробвай с по-ниски

пробваи но ако ти е за 1 път е вазможно да си изкривиш глезена ако не се опражниш и от ниски на доста високи ще ти е трудно. но ще се справиш

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Зависи.
    Значи на 13 съм, взех си обувки 6-7 см ток - за първи път!
    Ходя повече от безпроблемно с тях, както с кецове...Адски удобни са ми,а и не изглеждам прекалено висока!
    Внимавай какви обувки ще си избереш, а както виждаш аз съм живо доказателство за това, че ако си по-малък ти е по-трудно да ходиш - напротив, при мен е обратното!

Град
    Пловдив
    1во-ВЪРНАХ СЕ

по темата:аз съм колкото теб висока,стигала съм до 12-13 и на мен лично не ми прави проблем ходенето,пък и не изглеждам чааак толкова висока.Купувай щом ти харесват
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    1во-ВЪРНАХ СЕ

по темата:аз съм колкото теб висока,стигала съм до 12-13 и на мен лично не ми прави проблем ходенето,пък и не изглеждам чааак толкова висока.Купувай щом ти харесват
    Аз съм 1,74-5 и имам обувки на около 11 см ток.Е,почти не ги нося де,но не ми пука колко висока ставам.Така си избирам момчетата,ако е висок колкото мен с токчета,значи става
    По темата-> Ако ти харесват и ти стоят добре си ги вземи.Носи ги вкъщи колкото е нужно да свикнеш с тях и така

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    1во-ВЪРНАХ СЕ

О , Тони! Къде беше толкова много време?

По темата:
    Купи си ги , но се упражнявай у вас , ако не можеш да ходиш с тях. И най-важното е да са удобни , да не ти хлопат , да не ти стискат. : )

Ще свикнеш с тях Пък и нали знаеш модата не познава комфорт :P

Айде успех

не знам защо на последък в Бг е станало страшно ''модерно'' да си по-нисичък.. световните топ модели са по 1,80, та някои дори стигат и до 1,90 и пак ги качват на токчета по ревюта.. е вярно, че токчетата са си направени за по-дребничките мацки, но поне аз не виждам НИЩО грозно в това момиче над 1,65 да обуе на токчта (не че трябва да се водим по акъла на западняците..давам пример само)
    а по темата: когато се чувстваш уверена, че изглеждаш страхотно и си втълпиш, че ще се справиш, повярвай ми много по-лесно ще ти е ..
    (1,2 дни упражнения вкъщи няма да навредят) : )))

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shmyshi
    световните топ модели са по 1,80, та някои дори стигат и до 1,90
    Къде ги видя тез модели бе ?!

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от shmyshi
    световните топ модели са по 1,80, та някои дори стигат и до 1,90
    Къде ги видя тез модели бе ?!
    лично не съм ги виждала не знам дали случайно си гледала "топ моделите на америка" (или нещо от сорта беше - не помня) с тайра банкс; тааа точно там продуцентите били видяли момиче 1,92 и разказваха как са я гонили из мола, за да и предложат да участва и общо взето през цялото и участие говореха затова, как се търсят такива момичета за модели и как тя пропилява този си + с нежеланието си да бъде модел.. да не говорим, че тази събота по БТВ даваха колко са различни стандартите за мода в БГ от тези в чужбина.. но това вече е друга тема та с това исках да кажа, че НЕ БИХ ГОВОРИЛА НАИЗУСТ

Град
    София
    Тези явно са една на милион, най-добре ще е да зарежат моделската кариера и да се пробват за рекорд в Гинес.

Вярно, моделите трябва да са минимум 1.73 , но 1.90 за мен си е чиста кобила. Впрочем ето снимка на "модел" 190 см. http://www.mamapop.com/wp-content/up...Reece-Butt.jpg. Доста грозна картинка, никаква женственост и сексапил.

Хайде да не оспамвам темата, че...

anonymous708973
    Guest
    Ние няма как да ти кажем дали ще са ти удобни...

Аз имам едни боти - 6 см, трудно ми е с тях, а съм носила едни на майка ми - 11-12 см.. е, рай са!

Повече от фен Аватара на Greshka
    Щом си ги харесала си ги вземи.Поупражнявай се първо преди да излезеш с тях.Висока си, но не мисля няма да изглежда добре.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В началото определено ще ти е трудно,ако не си свикнала - но после няма да има проблеми.. Така,че.... ако си сигурна,че искаш такива токчета - взимай.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си