.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Доста съм объркана...

Здр ,не знам темата дали е за тук,но... И така аз съм на 18 приятелят ми е на 20.Ходим от година и 5 месеца.Живеем в различни градове ,защото аз уча ,а той се готви да заминава в казармата(след месец).Виждаме се долу горе честичко ,но сега възникна пробелем с казармата и не го пускат изван граница.И аз не мога да отида ,защото се върнах преди 3 седмици
    и родители те ми отказват да замина отново.Всъщност проблемът е ,че водим редовен полов живот и си липсваме.Днес ми сподели ,че иска да преспи с една.Обясни ми за нуждите на всяко момче и т.н и ,че имало разлика когато е с мен и как ще е с нея.Доста съм объркана..Не знам какво да мисля и какво да му кажа. Много го обичам и съм ужасно ревнива..

Град
    София
    ОТ една страна,евалата,че е бил честен с теб.Сега ще ти кажа как мислят обикновено повечето мъже.АКО обичат някое момиче,дори да се случи да изневерят,това не го броят за изневяра,защото не влагат чувства с другата.До като повечето жени мислиме,той ни е изневерил,край не ни обича вече,но в повечето случаи не е така.Сама прецени..Вече,aко е женкар и ти го търпиш е друг въпрос..тогава излизаш глупава.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    ОТ една страна,евалата,че е бил честен с теб.Сега ще ти кажа как мислят обикновено повечето мъже.АКО обичат някое момиче,дори да се случи да изневерят,това не го броят за изневяра,защото не влагат чувства с другата.До като повечето жени мислиме,той ни е изневерил,край не обича вече,но в повечето случае не е така.Сама прецени..Вече,aко е женкар и ти го търпиш е друг въпрос..тогава излизаш глупава.

Много точно го каза!

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Според мен тоя човек не си заслужава. Заедно сте от доста време и това той да ти каже "Мило може ли да спя с една мацка.. нали знаеш нужди" за мен означва, че той не държи на теб най-малкото. Може да сте се отдалечили един от друг и той да е бил привлечен от друга. Поговори сериозно с него и все пак АЗ не бих била с човек, който иска да спи с друга, защото не може сега да се видим, а той нали се сещаш си има нужди. Та поговори с него какво изпита реално към теб.
    ^^^
    Бургас <3

Да той винаги е честен и казва какво мисли и какво ще прави.Ами каза ми,че е само за 30 мин 1 час и повече няма да я види.И,че само мен обича и е със други чувства когато е с мен.Страшно съм ревнива мисълта ме побърква..

Град
    София
    Лично съм се убедила,че от ревност полза няма.
    Ревнуват само слабите хора,които се чувстват недооценени и необичани достатъчно.Ако обичаш някого,пусни го да върви,където иска и да прави каквото иска,той,aко те обича ще оцени жеста и след това ще се върне при теб.

Ми спи и ти с някого ве!.. нали се сещаш - нужди.
    Живота е такъв, какъвто е!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Абе айде моля ти се,ква е тая глупост имал нужди ??? Толкова момчета се сдържат и търпят само на ч*кии,а той толкова не може да издържи,че и с цялото си нахалство ти казва,че иска да спи с друга.Не знам защо въобще пускаш тема...аз също съм като теб - много ревнувам.Сами при мисълта се побърквам,а какво остава и да знам,че като си легне с мене е бил и с някоя друга на мое място.Толкова ли не може да си държи х*я в гащите.................Нямам думи,такава глупост не бях чувала...........
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Смятай колко е нахален, че да ти каже такова нещо. Ако аз бях на твое място щях да го направя на 2 стотинки...Съгласен съм с SlowDownBaby. Ако наистина те обича ще се жертва и ще ти остане верен.

П.П. VaMpiRKaTaaa лицемерно е от твоя страна да даваш такива съвети, защото съм сигурен, че ако твоя приятел ти каже такова нещо нито ще запазиш спокойствие, нито ще му разрешиш да я изчука....

--------------------------------------------------------

Град
    София
    SlowDownBaby
    Тя и да се сърди,той,aко е решил ще го направи.
    Пък и да го направи,първо,това не е краят на света.
    Второ,той обича нея и не влага чувства в друга.
    Така,че с колкото и да спи,винаги ще се връща при нея.

Град
    София
    П.П. VaMpiRKaTaaa лицемерно е от твоя страна да даваш такива съвети, защото съм сигурен, че ако твоя приятел ти каже такова нещо нито ще запазиш спокойствие, нито ще му разрешиш да я изчука....
    Първо:няма ти да ме учиш какво да казвам и какво не.
    Второ:^Защото са ми го правили този номер и аз най-спокойно с хладнокръвие му казах ОТИВАЙ и прави каквото искаш.

Град
    Бургас
    Не искам да се заяждам или да се карам с някой,обаче извинявай,ама логиката ти е ужасно тъпа .... Дай сега като не обича другите да спи със всяка по секси или нещо такова,а неговата да си я има ей така ако се оженят само да му чисти и пере,а да си спи с другите на харабия ?! Извинявай ама в кой век живеем ? Няма хареми и тн.
    Много ясно,че не бих се съгласила на такова нещо...не знам що за човек си и как би дала на твоето момче да спи с която и да е просто от скука или от "нужда"...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Повече от фен Аватара на valll
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    ОТ една страна,евалата,че е бил честен с теб.Сега ще ти кажа как мислят обикновено повечето мъже.АКО обичат някое момиче,дори да се случи да изневерят,това не го броят за изневяра,защото не влагат чувства с другата.До като повечето жени мислиме,той ни е изневерил,край не обича вече,но в повечето случае не е така.Сама прецени..Вече,aко е женкар и ти го търпиш е друг въпрос..тогава излизаш глупава.

Много точно го каза!
    аз не съм съгласна. ок, той не го приема като изневяра, но това не означава, че примерно мен няма да ме нарани с това. все пак до някаква степен трябва да се съобразява, ако ме обича щом знае, че ще ме нарани не бива да го прави, не бива и да ми казва подобни неща. това го казвам, ако се случваше с мен.

айде не можел да държи.....нужди..........с моя приятел се виждаме на 2-3 месеца и се сдържа, той не може. глупости. ако наистина те обича даже няма и да си помисли за друга, извинявам се, не това искаш да чуеш, но според мен е така.

Град
    Пловдив
    "Сега ще ти кажа как мислят обикновено повечето мъже."
    Пффф.
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Nebuu
    "Сега ще ти кажа как мислят обикновено повечето мъже."
    Пффф.
    Пфф по точно за кое ?

Град
    Пловдив
    "дори да се случи да изневерят,това не го броят за изневяра,защото не влагат чувства с другата.До като повечето жени мислиме,той ни е изневерил,край не ни обича вече,но в повечето случаи не е така.Сама прецени..Вече,aко е женкар и ти го търпиш е друг въпрос..тогава излизаш глупава."
    Просто прецених, че това е върхът на абсолютната глупост.
    Първо: Общите знаменатели водят до пълна заблуда и грешна преценка (повечето мъже, повечето жени, повечето животни);
    Второ: Не се изневерява просто ей тъй. Множество фактори влияят на една връзка;
    Трето: Самото изказване, че (повечето) мъжете не броят едното е*ане за изневяра е толкова детско и погрешно.. Много мъже преживяват подобни "случки" тежко. Не знам защо върлува мнението, че, виждаш ли, мъжете са едва ли не сме безчувствени. Мъжът може да обича и страда точно толкова, колкото и една жена.
    Мъжете и жените са точно толкова еднакви, колкото и различни.
    Не ми се влизаше в полемика, макар да предусещам, че такава ще последва, затова драснах едно "неутрално" "пффф".

Като изключим патологичните случаи, ревността се заражда с повода и не е задължително да означава слабост и несигурност. ревността може да бъде счетена и като един вид изказ на обида.
    Оф, стига съм философствал и аз
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Мега фен Аватара на TheBeliever
    След като мъжете не броят секса за изневяра предлагам авторката да предложи на гаджето си тя да се чука с някой друг, ей така, за нуждата. Да видим каква ще е неговата реакция.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Второ:^Защото са ми го правили този номер и аз най-спокойно с хладнокръвие му казах ОТИВАЙ и прави каквото искаш.
    Еми мога да ти кажа само: Sad Panda!

Точно защото и на теб са го правили този номер сега се опитваш да защитиш тезата, че това не е изневяра, че е нормално и т.н. Но ти си знаеш как си се почувствала и колко те е обичал Няма да споря повече , за да не става спам

--------------------------------------------------------

Хората на 18 не питат техните дали могат да заминат някъде, но пък хората набор '93 не са на 18...
    Искренно ми е жал за теб, че имаш толкова нагъл приятел... Аз бих го зарязала... Никой не заслужава такова нещо..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Не искам да се заяждам или да се карам с някой,обаче извинявай,ама логиката ти е ужасно тъпа .... Дай сега като не обича другите да спи със всяка по секси или нещо такова,а неговата да си я има ей така ако се оженят само да му чисти и пере,а да си спи с другите на харабия ?! Извинявай ама в кой век живеем ? Няма хареми и тн.
    Много ясно,че не бих се съгласила на такова нещо...не знам що за човек си и как би дала на твоето момче да спи с която и да е просто от скука или от "нужда"...
    Няма незаменим човек,нали знаеш.
    Днес той ще спи с друга.
    Утре ти ще спиш с друг.
    Накрая излизате квит.
    И все пак..аз давам пълна свобода на човека с,който съм попринцип.И да се опитам да го спра,няма да има полза,защото той,aко го е решил каквото и да кажа или направя,той пак щ го направи.Няма смисъл да ревнувам и да си троша нервите за глупости..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Чакайте бе, не отмениха ли казармата???

Няма такова нещо като "нуждите" на едно момче. Ако те засърби оная работа и идеш да се изчукаш с някой , той ще го приеме ли?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Nebuu
    "дори да се случи да изневерят,това не го броят за изневяра,защото не влагат чувства с другата.До като повечето жени мислиме,той ни е изневерил,край не ни обича вече,но в повечето случаи не е така.Сама прецени..Вече,aко е женкар и ти го търпиш е друг въпрос..тогава излизаш глупава."
    Просто прецених, че това е върхът на абсолютната глупост.
    Първо: Общите знаменатели водят до пълна заблуда и грешна преценка (повечето мъже, повечето жени, повечето животни);
    Второ: Не се изневерява просто ей тъй. Множество фактори влияят на една връзка;
    Трето: Самото изказване, че (повечето) мъжете не броят едното е*ане за изневяра е толкова детско и погрешно.. Много мъже преживяват подобни "случки" тежко. Не знам защо върлува мнението, че, виждаш ли, мъжете са едва ли не сме безчувствени. Мъжът може да обича и страда точно толкова, колкото и една жена.
    Мъжете и жените са точно толкова еднакви, колкото и различни.
    Не ми се влизаше в полемика, макар да предусещам, че такава ще последва, затова драснах едно "неутрално" "пффф".

Като изключим патологичните случаи, ревността се заражда с повода и не е задължително да означава слабост и несигурност. ревността може да бъде счетена и като един вид изказ на обида.
    Оф, стига съм философствал и аз
    не, не спирай, продължавай да философстваш, на мен много ми хареса това, което каза и съм напълно съгласна с теб.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    еми той е бил честен с теб, да, обаче ти ако му дадеш зелена светлина да спи веднъж с някоя друга, "защото има нужди", можеш ли да си сигурна, че след време, когато пак например няма да имате възможност да се виждате известно време, няма да преспи отново с тая или някоя друга, защото нуждите му пак са се обадили ....
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Булшит. Никво евала не заслужава.

Сега ще е "имам нужди" и после като се видите ще каже, че след толкова време вече са му се променили чувствата и сума ти овъртания, накратко щом ти е казал подобна простотия връзката ви е към края си.

На твое място бих му казала да избира между това да бъде с мен, или да си задоволява нещото в гащите.

А и ако сега се изчука с мацката, нали се сещаш че ще има и други.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си