- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нека ада свърши най-после..
Всеки ден става все по-сложно.
Всеки ден става по-трудно да живея с тази мисъл…
Разбрах, че няма да стане нищо…
Разбрах, че всичко свърши преди да е почнало..
Отказвам се, но пак нещо ме кара да продължа.
Отказвам се от него, а той винаги намира да се появи точно когато се залъгвам, че съм си го избила от ума.
Опитвам се да го заменя с друг, но засега той е незаменим за мен.
Опитвам се да си го избия от ума по-всякакъв начин, но не се получава.
Вярвах, че другото момче ще го премахне от живота ми и той ще е на преден план, но не стана така.
Вярвах, че тези 2 дни в които вече не ми пукаше за него – ще бъде вече завинаги, но отново не стана така.
Знам, че с времето всичко ще отмине – все някога .. няма да е вечно..
Но и знам, че искам всичко да потръгне, но нищо не става така както искаш..
Искам да го забравя или най-после да стане нещо, но явно вече всичко свърши.. изтървахме момента и чувствата охладняха.. няма връщане назад.. обаче това винаги ще остане в съзнанието ми.. Казвам си – имам търпение, ще чакам, ще чакам.. .. е какво стана чакам вече колко време и нищо.. така и ще остане за напред – нищо.
Разбирам, че връзката от разстояние е прекалено трудна… приех факта, че е така, но сега излиза, че е още по-трудно отколкото бях възприела..
Знам, че никой не може да ми помогне .. нито със съвети как да го забравя, нито аз самата ще си го втълпя.. Времето е лечителят ми… ще страдам, ще страдам и ще ми мине, знам си… ала де да можех да щракна с пръсти и всичкия този ад да приключи ..
Не искам помощ, защото знам, че никой не може да ми помогне дори и аз не мога …
Просто исках да споделя как се чувствам с всеки изминал ден, и с какви мисли живея всяка една минута.. Който иска .. нека пише ..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Преживяла съм същата връзка-от разстояние. Всяка вечер си лягах с мисълта, че утре ще е друго, ще сме заедно и няма да съм тъжна. Този момент така и не дойде. Но аз чакам.... любов, какво да правиш.
Времето е лечителят ми… ще страдам, ще страдам и ще ми мине, знам си…
знаеш отговора - времето ... то лекува всичко (май)
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Няма с какво да ти помогна особено. Явно той не е човека за теб. Ще го забравиш с времето дори и да е трудно.
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Сама го каза , че времето лекува. Но ...
Всичко е в съзнанието ти , всичко е в твойте ръце.
Продължавай така и ще видиш , че нищо не става от самосебе си , и няма да се оправиш скоро. Започни промяната си сега , а не утре. Сега!
Първоначално написано от pitfall
Май, ама май къде е чак? Аз не бих започнал връзка от разстояние. Не за друго, ами защото се привързвам толкова бързо и силно към хората понякога, че не е истина просто. Не мога да говоря с любимия ми човек по телефона, докато знам, че ни делят 324324 км.
Спомняй си лошите неща в него (ако е имало такива), опитай се да изместиш хубавите спомени с тях, защото е ясно, че няма вариант в който да спреш да си спомняш. Знам какво е да обичаш някой и после да го загубиш, знам и че боли. Знам и че никой не е способен да разбере как ти се къса сърчицето изпълнено с толкова много мъка. Знам, че колкото и да си силен, когато дойде момента, никой не е в състояние да ти върне цялата тази енергия. Аз реших проблема, като обръщах в пъти повече внимание на моите родители и вече малкото ми останали приятели. Тежко е, но си върни енергията, погледни напред и направи крачка към нещо ново. От мен имаш една голяяяма прегръдка!![]()
![]()
![]()
да слуша
..
Не може да се каже, че сме говорили. Опитвала съм да подхвърля тази тема, но той като, че ли не забелязва...Първоначално написано от nikitka_
Вече ми е толкова трудно да общувам с него..
Ей сега си писах с него.. (оф.. много мразя това чатене, но уви нямам голям избор) .. вчера беше в моя град... като, че ли не ме видя.. погледна ме и замина... пишем си, а той с толкова нежелание ми отговаря, а аз с толкова нетърпение чакам какво ще каже, а той... се опитва да събуди ревност в мене... о.О.. беше спрял всякакъв контакт с мен, а сега прави това.. Защо?.. каква е целта му.. Не го разбирам, и ми е още по-сложно да разбера какво става...
Тотално се обърках, вече дори не знам всичко как ще продължи/свърши...
Както казвам 'никой не може да ми помогне, дори и аз на себе си... '
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
the same. И напълно си права, няма бутонче, с което да забравим всичко... Аз толкова време се опитвам и не мога.. Но не е ли по-добре аз да страдам..отколкото и той.. Та, ако мислиш, че е невъзможно да се виждате за период по-дълъг от 3 месеца сложи край..колкото и да боли.
И все пак ти си знаеш, ако можеш да се справиш - евала.
Пукаш се от яд, че момичето не ти обърна троха внимание, нали?Първоначално написано от AzSymTraktor
Очевидно е, че си low class attention whore.
Ето, вземи си внимание:
.
Жестоко е да си сред бурените цвете
..
офффффффф саднати лапешки истории..
Can It All Be So Simple ?
Първоначално написано от AzSymTraktor
![]()
Can It All Be So Simple ?
"Нека ада свърши най-после.."-проумяваш ли ,какво си написала?
След като знаеш ,че е ад ..само ти можеш да го направиш в едно по- скойно място за себе си..
Прекъсни всякакъв контакт с този човек,който си играе с теб и с чувствата ти.Както разбирам от написаното ,той е несериозен .
Нещата от разтояние от личен опит, си имат своите както плюсове така и минуси..
Аз лично преживях много болка,след такава връзка..която продължи около 2 години(беше си чист "ад" под небето... ).
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
от постовете ти особеноо 2-рия имам чувството че чета за мен и момчето, което аз харесвам и което няма никога да е мое но се свиква повярвай. Остави времето да те излекува и се опитай да продължиш напред![]()
Прекалената ви драма и самосъжаление няма да ви помогнат.
Познато ми е... Просто намери някой друг върху който да фокусираш мислите си и сама дори няма да разбереш кога си го забравила. Някой друг, който наистина да харесаш..
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!