- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Детски Дискотеки
Здравейте,
Не знам до колко има смисъл от въпроса ми,но прекарах 2 часа в ровичкане из нета и не намерих каквото ми трябваше. Като по-запознати, ще ви помоля да ме информирате дали все още има детски дискотеки, без чалга. Примерно да пускат хаус или някакво техно, може дори и хип-хоп. На 16 сме и понеже вече ни забраниха да влизаме в нощните заведения, дори с придружители, търсим алтернативен вариант за разпускане.. Все пак, ако знаете някое хубаво местенце, където не са толкова прeтенциозни за личните карти, също ще съм благодарна,ако споделите. Преди бая време слушах за някакъв Bounce club, но в интернет информацията е от доста отдавна.
Благодаря предварително.
наистина ли няма...еми явно ще чакаме да пораснем още..тази чалга отвратителна,трябва ли всичко да е свързано с нея :X
е аз останах с впечатлението, че и там пускат чалга, като е под 18, пък само нощната е с хубава музика...може и да бъркам, какво пускат?
оо не знам на детската дискотека какво пускат,просто гледам плакати насам натам за некви партита в Spacer и останах с впечатлението,че си е хаус,после разбрах.че има и детска и си мислех,че е пак си е хаус![]()
we are rockstars.
еми оказа се че е по желанието на посетителите,който хич не е чалга...
нищо, мерси много за помоща все пак.
![]()
Хаха и на мен ми писна от тая циганска музика.. предпочитам хаус партита, ретро партита нещо по различно за душата, а не всички дискотеки с изключение на 2-3 да са толкова еднотипни...
![]()
Колкото повече,толкова повече)