Като малък се биех като луд.Смятай някой напсуваше ли ме веднага му скачах на бой.Почти винаги печелих(даже се сещам да съм загубил само последния път и то,щото беше преди 2 години,когато бях 15 см по-нисък и 10 кила по-дебел,а на всичкото отгоре се бих с каратист и успя с 1 удар между слепоочието и ухото да ми нанесе сериозна болка)Печелих просто,защото противниците ми обикновено не можеха да реагират адекватно.Бил съм 2 години по-големи от мен.Аз преди съм тренирал таекундо и съм разтегнат(почти прая шпагат),подпуквах ги с крака и ръце,но любимо ми беше да ги хващам за врата с ключ и да събарям на земята,или със спъване.Понякога също ги вдигах направо през краката и ги тръшвах.После им се качвах отгоре и ги млатих с юмруци,докато сметна за добре.Според мен това е добра тактика поради няколко причини.1во освен,ако не е някой трениращ спортист,всеки застава в боксова позиция преди бой и никой не си пази краката.Ако си як,не ти пречи и 80 кила да ги дигнеш и да ги лумнеш на земята като чувал с картофи.2ро после е безпомощен като си отгоре му и можеш да го млатиш без притеснения,колкото ти душа иска.3то като си отгоре имаш добра видимост къде млатиш и може да се избегнат по-сериозните удари.Успех!На мен лично винаги ми помага,щото 9/10 от биещите се застават в позиция-боксов спаринг,а ти като комбинираш удари с крака,удари с ръце и борба в 1 просто ще ги вкараш в чудо.Дано ти хареса тактиката ми,поне на мен доста често ми е помагала.