Цитирай Първоначално написано от fatrat
афйфайфауйййжзужйуижи първо да те питам участвал ли си в такова животно? това е най-селската проява на света между другото
Престой в РПУ от теб зависи дали ще заслужиш, аз лично съм се возил много по патрулки. Едно време (преди 2-3 години) немаше детска дискотека и масовка след нея да пропусна . Най успешната техника-няма такова нещо. Дори хората които тренират, ще потвърдят ,че на състезание даже адреналина е на 100% не знаеш какво очакваш, но и не знаеш какво ще правиш. Най-добрата техника е да останеш спокоен. Винаги знай-стане ли боя и ако не може да се оправи по мирен път(което е по-добро) винаги удряй пръв. Вкарай 2-3-4 прави и бягай докъто е паднал, щото много пъти като съм се правил на рамбо 1вс1 и докъто го ритам на земята идват още 20 човека ...тогава вече вада винкеУо. Та работата е оставаш спокоен и преценяваш ако е близко лакът и куки ако е на растояние бързи прави във брадата . НИКАКВИ каратистки изпълнения-ритници митници истории дори и не тръгвай да му правиш събмишъни и фатки. И естествено никога не агресирай и не подтиквай към бой!!!
А защо да се ограничава само до прави и куки? Мога да ти кажа, че точно един хубав кик в ребрата е достатъчен да се прекрати боя, също така един хубав кик в бедрото може да доведе до схващане на крака и тоя срещу теб да се придвижва по-бавно.. За да вкараш един хай-кик си иска бая време тренировки и разтягания, но не ми казвай, че на улицата не е по-добре да вкараш едик хай-кик и да приключи всичко за 2 секунди, отколкото 5 минути да се надувате с тупаници.