- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подяволите възможно ли е ?!?
Здравейте мили хорицаИскам да ви попитам нещо ... Правих секс с приятеля ми,който е от 2години и досега винаги съм се пазила или с противозачатъчни или с презерватив. Последния път обаче го направихме без презерватив,а и в момента не пия противозачатъчните,поради някои причини... и сега много съм се притеснила,той не свърши в мен,но все пак.... Има ли вероятност да е станал гаф ?
![]()
![]()
Ех как ти се скара кулешката.
Според мен само той може да ти каже дали е станал гаф
Взимай тест за бременност и разбери със сигурност във форумите само губиш излишно време.
И както каза валл ние няма как да знаем какво е станало ти си спала с него не със нас.
е ще взема,но още не са минали 14 дни ......
Не беше ли 1 седмица след полов акт?
14 дена ми се струва множко но ти си знаеш а за по нататук да знаеш.
Има лесен начин ако се притесняваш приятелката ми правеше следното.
Или май беше аспирин или оцет във влагалището и това онищожава сперматозоидите ако има такива прави го след секс без презерватив и си оки все пак си направила грешка че си го правила без като знаеш какви са опасностите.
Ама импулса си е импулс така че не те виня.
^ като не знаете защо пишете глупави неща
Аспирин, сода, оцет и подобните "лекове" не вършат работа. Най-много да си докараш инфекция.
Към авторката - като си спряла хапчетата не се ли съветва с гинеколог? Ако не си да те изненадам - не е препоръчително да се прави секс без предпазни мерки при пауза на хапчета (не месечната), защото организмът си регулира процесите през това време. Т.е. имаш бонус яйцеклетки в момента. При някой двойки се пият противозачатъчни с идеята като се спрат, жената да забременее по-лесно.
Ама вече е късно, остава да изчакаш и да си направиш тест.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Казвам какво правеше приятелката ми не споря че съм прав все пак![]()
^То това е по-скоро за успокоение на необитаемия втори етаж. Освен изгаряне на лигавицата, друго няма какво да направи. Сперматозоидите влязат ли в цервикалния канал, и сол и зехтин да слага, няма полза вече.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!