.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Подяволите възможно ли е ?!?

Здравейте мили хорица Искам да ви попитам нещо ... Правих секс с приятеля ми,който е от 2години и досега винаги съм се пазила или с противозачатъчни или с презерватив. Последния път обаче го направихме без презерватив,а и в момента не пия противозачатъчните,поради някои причини... и сега много съм се притеснила,той не свърши в мен,но все пак.... Има ли вероятност да е станал гаф ?

Повече от фен Аватара на valll
    такива теми колкото щеш. така малко не помисли ли преди да го напищещ? според теб как можем да знаем, да не сме гадатели

Ех как ти се скара кулешката.

Според мен само той може да ти каже дали е станал гаф
    Взимай тест за бременност и разбери със сигурност във форумите само губиш излишно време.
    И както каза валл ние няма как да знаем какво е станало ти си спала с него не със нас.

е ще взема,но още не са минали 14 дни ......

Не беше ли 1 седмица след полов акт?
    14 дена ми се струва множко но ти си знаеш а за по нататук да знаеш.
    Има лесен начин ако се притесняваш приятелката ми правеше следното.
    Или май беше аспирин или оцет във влагалището и това онищожава сперматозоидите ако има такива прави го след секс без презерватив и си ок и все пак си направила грешка че си го правила без като знаеш какви са опасностите.
    Ама импулса си е импулс така че не те виня.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^ като не знаете защо пишете глупави неща

Аспирин, сода, оцет и подобните "лекове" не вършат работа. Най-много да си докараш инфекция.

Към авторката - като си спряла хапчетата не се ли съветва с гинеколог? Ако не си да те изненадам - не е препоръчително да се прави секс без предпазни мерки при пауза на хапчета (не месечната), защото организмът си регулира процесите през това време. Т.е. имаш бонус яйцеклетки в момента. При някой двойки се пият противозачатъчни с идеята като се спрат, жената да забременее по-лесно.

Ама вече е късно, остава да изчакаш и да си направиш тест.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Казвам какво правеше приятелката ми не споря че съм прав все пак

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^То това е по-скоро за успокоение на необитаемия втори етаж. Освен изгаряне на лигавицата, друго няма какво да направи. Сперматозоидите влязат ли в цервикалния канал, и сол и зехтин да слага, няма полза вече.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си