- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Охх .. Момчетаа ..
Такам ще карам направо ето го и моят проблем ..
- Значи моята най-добра приятелка си харесваше едно момче , което е 9 клас а тя е 6 и той и обясни , че е малка за него и ,че може да си останат приятели .. до тук добре .. Но след седмица някаде започна да си пише с мен .. ЗАБИВАШЕ МЕ .. като ме види в учелище постоянно се бута в мен .. намига ми .. гушка ме .. не е грозен даже е много сладак .. но поведението му е ужасно .. А скоро започна и да ми пише , че съм го отбягвала играла съм си с него и тем подобни.. дразнела съм го и ми каза , че ако не ми е приятен и искам да не си говорим просто до му кажа .. И ет0 че, му казах .. Не си говорихме всичко беше перфектно докато моята приятелка незапочна да го харесва ОТНОВО
![]()
![]()
.. Постоянно говореше за него и така малко по малко от тези нейни ''Приказки '' започнах да го харесвам и аз .. ноо понеже съм инат продължавах да не му говоря и етооо , че го забравих .. и когато най не очаквах той започна да ми говори .. и да разправя на неговите приятели , колко много ме харесва .. Понеже едно момиче от неговата компания ми е фр ме накара да излезна с тях и аз айде сега да не правя на офца ше изляза
.. И това се случи вчера той беше легнал на една от пейките сам и слушаше музика .. аз минах покрай него и един от малоумните му фр ме бутна върху него и бяхме застанали лице срещу лице и се гледахме в продължение на една минута
просто като се сетя ме хваща срам
.. и ест. аз веднага станах и избягах натам ама той ме догони гушна ме ( вдигна ме по скоро ) и ме занесе до една тераска на стара къща и ме гледаше право в лицето и ме попита , защо не искам да му говоря и така нататък ... и аз бях толкова
, че едва му отг. слезнах и тръгнах да си тръгвам а той ме хвана за ръката
аз се дръпнах и му казах , че не искам да имам нищо общо с него ... аз вървях напред а той зад мен седна на една пийка и продължи да си слуша музика ... И аз надявайки се че съм го отблъснала точно обратното съм направила продължаваа да нахалства и да ми пише ...
Вече се отчайвам .. какво да правя ?? Как да го разкарам или изобщо да го разкарвам ли ?Помогнете ми моля ви се !!
Ами ти кой клас си? И ти ли с 6-ти? Според мене 6-ти клас с 9-ти не е много добре! Ако бяхте по-големи... т.е. ти поне да беше 9-ти клас а той 12 по-става... ама 6-ти...
А и замисли се най-добрата ти приятелка го харесва... тя не е ли по-важна за теб.. сигурно с нея се познавате отдавна и ако ти тръгнеш с него тя ще ти се разсърди и с право... Не ти трябва да се занимаваш с него според мене... ама нз ти си решаваш/
Добре ти не знаеш ли какво искаш?
Харесваш ли го или не?
Искаш ли да сте гаджета или не?
Защото ако искаш да сте гаджета - не изпускай момента.. сега ти се е паднало - момчето те харесва, не прави така, че да го отблъскваш.
Вярно е твоята приятелка може да ти се разсърди, но защо ти е приятелка тогава - обясни и .. нека да се радва за теб..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ако го харесваш-не го отблъсквай,ако ли пък не чувстваш нищо към него-просто му покажи,че найстина не искаш да имаш нищо общо с него
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Я кажи първо.. ти на колко си .. смисъл кой клас си..
Както по-горе ти казаха ако ти си 6ти той 9ти..Не е невъзможно ноооо.. е 3 години все пак не са много.. ама си помисли малко.. Той ще има други очаквания.. Ще иска да правите секс, да стоиш с него до късно вънка (а ваште няма да ти позволяват и с Право)
Ако толкова го харесваш.. Първо говори с приятелката си.. Кажи и че си го харесвала от много отдавна.. Ако наистина е добра приятелка ще те разбере.. Все пак той я е отблъснал и си е харесал теб![]()
Късмет![]()
Абее момчето явно доста те харесва , защо забога просто не пробваш щом и ти го харесваш , дори и заради инат да се опитваш да си мислиш обратното...излез няколко пъти с него и компанията му , за да разбереш горе/долу що за човек е ии ако още ти харесва , еми що да не се получи...все пак 3 години не са чак такава разлика , ако имате общи интереси и допирни точки...
Първо разбери какво искаш ти.
След това вземи някакво решение.
О боже .. я се замисли кое е по-важно - някакво момче или приятелката ти ? Момчетата идват и си отиват,но приятелите-не(или поне истинските).Ако тръгнеш с него ще съсипеш приятелката ти,не му обръщай внимание,все някога ще спре да настоява.
На 15 съм 8 клас .. и извинявам се за, което но от толкова много писания за мен забравих да допиша,че тя вече има гадже .... И естествено дори и да е последното момче на земята , ще избера приятелката си както каза againstyou - Момчетата идват и си отиват,но приятелите-не .. Аз чесно казано наистина не искам вече да имам нищо общо с него как или по скоро по какъв начин да му го кажа
Понякога имам чувството , че ама наистина и аз самата незнам какво искам ..