Харесвам един съученик още от 8 клас..(сега съм 11)..до 10 клас не ме ебаваше, не си говорехме, не се гледахме, абсолютно нищо, но от 11 клас започнахме да си говорим, да се гледаме, сприятелихме се..Не го разбирам, когато му кажа, че ми харесва и т.н. веднъж му го бях казала и той ми каза''не си мой тип, не мога да ти обясня какви момичета харесвам''. Когато му намекнах, че ме привлича и сексуално ми каза ''не мога да ти помогна ;д '', всички тези неща съм му ги писала по скайп..Когато го пипам,докосвам ми казва '' не ме пипай, а змога да те пипам, но ти не можеш'' и се прави на сериозен..като не го гледам или започва да ми говори нещо, или ме побутва..и все някакъв гледа да ме разсмее, да го погледна..Мисля си, че ми рпави разни намеци, но не съм сигурна..при положение, че ми е казал, че не съм негов тип и че не може да ми помогне..не го разбирам..След като му казах, че го харесвам и че ме привлича сексуално, след това не си промени отношението към мене, беше същото..и каквото съм му споделяла не го е казвал на никого..дали имам шанс за нещо повече с него (секс) или не..не знам, не го разбирам..странен е, сякаш че както показва, че има интересна и се дръпва, така си мисля.. ;хх