- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощщщщщщщщщщщшщщщщ
Хора дайте някакъв съвет...значи харесвам едно момиче ,но немога да и кажа всъщност при мен е малко по сложно защото тя си има приятел и е по голяма от мен .. познаваме се добре ,пишем си,говорили сме си.Но както казах има си приятел......пък и си мисля че малко ме харесва защото преди време имах леки намеци...айде пишетее нещо :P
Music Is The Nothing better than to
share the same feeling with others!
Trance is different for everybody.
Trance is different for me each time
Trance is hated by some
Trance is loved by some
Trance is a feeling, a flow, a mood, an art.
But above all;
Trance is life and the life is trance!
Щом си има приятел,вероятността е малка да се получи нещо.По-добре не им се меси в отношенията,защото все пак е обвързана![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
дам,има нещо вярно..![]()
Trance is hated by some
Trance is loved by some
But above all;
Напълно съгласна! По-добре не им се месиПървоначално написано от BrownEyes
)
^^^
Бургас <3
Tака и ще направя![]()
Trance is hated by some
Trance is loved by some
But above all;
Като почнете да се правите на светци с коментари от сорта на "Тя си има приятел, тя е обвързана, на теб приятно ли ще ти е някой да ти направи така" и еtc...Авторе недей го мисли ми започни да действаш малко от малко по момичето.Все пак 1 живот живеем и ще е жалко той да бъде пропилян.Прави каквото чувстваш и каквото ти е кеф![]()
П.П.Ако трябваше да чакаме момичето/момчето, което харесваме да е свободно само и само за да се предприеме нещо, то половината народ щяха да си стоят сами...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Да, да, що за глупост. Като е заета, да не би да не съществува? Да я сваля колкото си иска, тя си има глава на раменете и ще си реши.Първоначално написано от TheBobqk
Авторе... лично аз никога не бих се занимава с по-малко момче. Извинявай, просто така ги чувствам нещата и се съмнявам да съм само аз. Просто на момчетата ви идва акълът в главата по-късно и момичетата гледат по-големи момчета именно заради това. Съдя по съучениците си. 10 клас станали, стават и се пръскат с вода в часовете. Как ще вземеш един такъв насериозно?
Кофти е така като е обвързана,но щом си е писала с теб и сте говорили за мен връзката им не е много сериозна.Ти все пак имаш шансове да и кажеш какво чувстваш и да видиш нейното мнение по въпроса.
+1 Човек трябва да гледа собствения си интерес. Ако тя е по-щастлива с гаджето си и не иска да се разделят - ще ти го каже и ще ти го покаже. Ще бъдеш разочарован, но поне ще си опитал. Тя не е малоумна, може и сама да решава какво иска и кое е най-добре за нея.Първоначално написано от BlindedAngel
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ааа да ти кажа в 10ти клас целия клас сме се пръскали с вода, а сме 20 момичета и 6 момчетаПървоначално написано от PinkPan7her
Даже и учителката по италиански се включи, която е доста на възраст..
Ама беше юни месец и в тази горещина..
Иначе напълно подкрепям мнението ти по темата!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И какво, като има връзка не трябва да комуникира с други момчета ли? Що за глупост?Първоначално написано от gotinata1515
Към автора: покажи интереса си, но само толкова. Не нахалствай, но нека тя е наясно с алтернативата. И аз се съмнявам да обърне внимание на по-малък, но нищо не се знае.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Леле човек, на момичетата намеците са доста безгранични, доста са шифровани и ако нямаш мозък в главата трудно ще ги разбереш. Падал съм си по момичета, които съм смятал, че ми отращат покани БЛА-БЛА, но се оказа, че това просто не е така. НЕ се подлъгвай, но не ти пречи и с нищо да опиташ да засилиш нещата между ТЕб и НЕЯ.
You know wha'am sayin.
голямо БЛАГОДАРЯ на всички![]()
Trance is hated by some
Trance is loved by some
But above all;
Разликата не е голяма -1 годинаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Trance is hated by some
Trance is loved by some
But above all;
Няма значение ,уверявам те ,че не сме 11-12 годишниПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
Trance is hated by some
Trance is loved by some
But above all;