Аз също да кажа-това е така наречената паническа атака.Преди около два месеца преминах буквално през ада-в продължение на около 3-4 месеца всеки ден получавах по няколко атаки,всяка от която си беше "малка смърт",буквално имаш чувството,че умираш...
Баща ми е невролог и направи всичко възможно да се оправя.Аз пих ривотрил(в последствие с епристрастих).Но точно когато вече единственият изход бяха антидепресантите,реших дасе стегна.При паническите атаки най-важното е да разбереш,че всичко е до психика и,че си физически здрав,трябва да се научиш да преодолееш себе си,да с еконтролираш,не помагат нито хапчета,нищо.Хапчето е само заблуда,психика(казваш си,ето аз си изпих хапчето и вече нищо ми няма и се успокоявяш,а всъщност,за да ти подейства наистина лекарството ти трябва конска доза).Та моят съвет е в никаъв случай н епий каквито и да е хапчета без консултация с лекар,ако кризите са се задълбочили можеш да ми пишеш,аз със сигурност ще ти помогна.
Сега вече съм добре,кризите ги няма,надвих пристрастеността си към хапчетата и все пак животът ми не е и никога няма да бъде същият като преди кризите...Така че не позволявайте на злободневни и незначителни проблеми да ви провалят вживота