Цитирай Първоначално написано от bettyblackdewil
ами аз до колкото знам е имало нещо някакъв проблем май между J-Dog u Deuce и там някакви такива и а зне съм много сигурна защо точно изритаха Deuce...
Глупости на търкалета. Любима група, пък не знаете кво и що е станало. леле.. броят на позите се увеличава
1. Проблемът не е бил между J-Dog и Deuce, a между J3T и Deuce
2. Идва от там, че Deuce си е направил профил в twitter, където да си пише с феновете и т.н. Т`ва явно не се е харесало на останалите, но той продължил да си пише с феновете, които са супер много и броят им започнал да се увеличава.. 1 вид не му пукало какво мислят другите и е решил да не прави това, което му казват...
-> изритали го, след което той продължил сам да пее...
Само че той е писал доста от текстовете на песните и понеже те като го изритаха от бандата решиха да си ги присвоят.. и ето ти новия албум...
А това е песен посветена на J3T, след като главно заради него го изритаха... - http://vbox7.com/play:f1895e2f

А колкото до Danny ... все едно слушам как Aзис ми пее. Изобщо не е същото без Deuce. Преди супер много ги слушах.. а сега.. и като си имаш предвид, че любимец ми беше J3T ... леле леле ...