сигурно има и друга такава тема / ако има се извинявам/ .. и така аз обожавам ужаси и само това гледам ии тъй като наскоро не съм гледала добър хорор някой има ли предложения за филм който наистина въздейства и плашизащотоо толко ужаси съм изгледала и досега нито един не ми е въздеиствал кой знае колко...
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Dead Silence
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ами зависи какви харесваш повече, фантастични елементи, т.е. фикшъни или от типа кървища. Все пак гледай "Шперцът" ако искаш нещо интригуващо.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Гледай "То"(It) ,ако не си го гледала де.Такива които плашат аз не съм гледал,защото май няма!Харесвам бруталност,затова ще ти препоръчам "Канибалска гибел" (Cannibal Holocaust)
Въздействащи и интересни за мен бяха The Orphan и The Others
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
The haunting in connecticut ми направи впечатление. Забравих за какво се разправя, но му помня името и, че не беше с някъв баналния сюжет. Гледай го, ако не си го гледала![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
I spit on your grave ..
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Той не е плашещ,по скоро насилствен!На мен ми допада доста!Първоначално написано от scandalousLady
Гняв 3.. гледах до преди няколко години ,можеби тогава ми е бил страшен ,но още ми е в главатааааа, хубав е филма и Черният лебед
![]()
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Наистина невероятни филмиПървоначално написано от BeezyJey
. Аз специално много харесвам Dark Water. Изобщо не е страшен, но само като си помисля за края и ми се насълзяват очите
. . колко може да е силна любовта на една майка, просто
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33