- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- омръзна мииии ;@
омръзна ми е така от нищото баща ми да ми дава акъл.. седя си и винаги намира нещо за което да се скарам и да ми дава акъл.. е са туко що си направих маска за коса и съм се защипала горе на главата и както си седя и баща ми си гледа тв почва да ми вика чекосата ми не била гъста че неговата кожата изобщо не се виждало а мойта ' прозирала ' а не се съобразява че като е мокра е така... мамка му омръзна ми мога да дам още много примери.. просто ми омръзна ей така както си седя и се занимавам с нещо било то комп тв даси драскам някакви рисунки графити и тем подобни да почне да ми вика и да ми дава акъл...
съжалявам че ви занимавам с това просто трябваше да си изкарам нервните някак си / попринцип не го правя така но сега нямах възможност по друг начин / ..
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Ох,все едно слушам себе си.Много е гадно да,постоянно ми мрънка за ВСИЧКО.Ем кво да се прави .. бащи.
ама то писва.. е така седя си мирно някъде гледа ме втренчено 10/20 секунди без да отмести поглед и почва да критикува... и за най-малкото да е винаги ще каже нещо.... после защо не споделям и не говорря много...
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Единични случаи. Попринцип бащите са готините хора. Майките са мрънкалата. Имам подобен проблем-- просто не обръщам внимание и тя почва да се нерви повече и като види че не може да ме дразни спира.
ваУ рокс
Grell
Опитала ли си да проведеш разговор с него?Сериозен разговор,не мрънкане?
Родителите са за това - да дават акъл.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от RaisedOnRock
да но както винаги в ' сериозните ни разговори ' той говори и аз трябва да се съгласявам с това което казва дори и да не го искам... а мрънкането е от неговата страна... аз си мълча не обръщам много внимание кати види че изобщо не го слушам спира.. но след това отново намира някакъв недостатък или просто ей така да си говори без основателна причина и започва всичко наново....
Това не значи,че трябва да дават непрекъснато.Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
Моят е по същият начин-само са опитва да ми дава акъл,но аз не му обръщам внимание.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Правилно !Първоначално написано от DieselBlood
Е така си мислим ние. Всеки е виновен в тая ситуация. Хем родителя че дава много акъл хем ние че не го слушаме ... все пак те са по-големи и знаят по-добре от нас. Един ден ще им благодарим за цялото това мрънкане ама така е в пубертета - не те свърта на 1 място като ти говорят родителите.Първоначално написано от XxInn0cencexX
ваУ рокс
Grell
Значи ти куца комуникацията.Първоначално написано от bettyblackdewil
Защо трябва да се съгласяваш с всичко?
Ефективен начин за справяне с проблема е: пускаш си най-изродската метал песен, която ти дойде на ума, ама на МАХ и си гледаш кефа.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Не му обръщай внимание![]()
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
моите и двамата мрънкат, баща ми сега си дойде от работа и се размармори за няма и нищо![]()
довечера майка ще почне, за това излизам някъде да не ги слушам, някой път се разтрепервам от нерви
Мисля че няма да е толкова трудно просто да му кажеш че не ти е приятно, без да му повишаваш тон. Ще те разбере !
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Моят не ме разбира.Първоначално написано от prettyIdeath
Бъди изчерпателна, той ти е баща все пак ..Първоначално написано от againstyou
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
и моят не проявява разбиране, всеки път едно и също, като изтъркана грамофонна плоча е![]()
Обяснявам му всичко,не му викам,обичам го,уважавам го много и накрая обаче той пак си знае неговото.Първоначално написано от prettyIdeath
еми аз какво да кажа.. вечер не ме пуска да излизам.. постоянно ми мрънка за приятелите.. кви са били а у.. ядосва ми се за всичко без причина.. случвало се е и да ме удря даже ..![]()
при мен е точно обратното- майка ми постоянно за щяло и нещяло ми дава акъл, пробвах да поговоря с нея, обаче нищо не постигнах, сега просто не й обръщам внимание, май това е единственият изход
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.