- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чорапогащи и студ!
Навън е студ и замръзнах при положение, че нося чорапогащник и дебели чорапи.Вие носите ли? Какви-дебели или тънки? Ири просто чорапки?
И не ви е студено?!?!?
А как сте с бодитата? Потник или боди? Или и двете![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз нося от тези късите за маратонки ииии едва издържам,днес бях с клинче,но същата работа.По принцип не понасям дълги,дебели чорапи,чорапогащи и етц .
А боди нося,без потник ,но ох пак ми е студено![]()
В този студ съм с пухкави чорапки и боди задължително. Като по-малка си изпатих от разголен кръст и не бих повторила никога. Чорапогащници не мога да нося. Некомфортно ми е с тях.
Тази година си взех дълго палто и в допълнение с ботушите нямам големи проблеми със студеното време. Само носът и ушите ми замръзват.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нося дебели чорапогащи- 100 den. Клинове не харесвам.
По въпроса за бельото- имам си комплектчета различни цветове потничета+бикини.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз не нося чорапогащник... Некомфортно ми е..![]()
И потници не нося, нито пък бодита![]()
Пък за чорапки... Нося от тези късите за маратонки...
Клинче нося само когато съм с пола през зимата или пък когато поличката си изисква да се носи с клин![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
не нося чорапогащи, слагам обикновени чорапи
и дънките на голи крака.
Боди понякога слагам,
но в повечето случаи блуза на голо в/у сутиена, понеже боди и потници се очертават от блузите..
но не ми е студено ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ами днес цял ден обикалях из Плд. и не ми беше чаАк толкова студено, н о аз тази зима си я изкарах с тениските и ризките, иначе си нося боди, но не и чорапогащи. . Майка ми първоначално ми пилеше, че ходя леко облечена, ама жената се примири
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
А ма то си е за вас бе.. вие ще си навлечете проблеми с бъбреците, яйчниците, ще ревете след някоя година държавата да отпуска повече пари за инвитро, ама нема..
п.п. на никой не го пожелавам!
по темата: обикновени чорапи или термо, зависи какви хвана..
боди lвинаги.
потници/чорапогащи не нося под блуза/панталон.
Нося бодита, дълги чорапки - по 2 чифтаи в най-студените дни , когато е към -10 слагам и чорапогащник. Но ако мога без, най-добре..много мразя
Зимата излизам по същия начин облечена, както и пролетта, само че с по-дебело палто.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Боди задължително. Голям студ е иначе. Не нося потници от 4-5 години вече. Измъква се, трябва да се загащи до подмишниците... абе, не е яко :Д
Чорапките ми се нормални, не са термо/пухкави/хавлиени. Нормална дължина, нямам идея какви се водят.
Чорапогащници не нося, побърквам се с тях!
Клинове избягвам - само по физическо си щъкам с един, а една роклична я нося с клин - бяха си в комплект.
Напоследък обаче съм станала супер зиморничава!
Ако имаше начин да си сложа нещо на носа да ми го топли... наносник примерно![]()
^ За целта си оплетох шал-яка и си го връзвам над носа!![]()
Иначе почти винаги съм с боди и клин, бодито го закопчавам над клина, за да не ми пада![]()
Зимата просто няма шанс да обуя къси чорапи, голи глезени не допускам!
Боди - задължително.
Клин - обух точно един път тази зима.
Чорапогащник - не нося ..
Чорапките са ми от по-плътните.
Много зиморничева съм тази година.![]()
Ами от тънките чорапогащници и късите чорапи и боди задължително поне през зимата!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
Бодита и чорапогащници не нося.Клинове само по физе или с някоя туника.
Чорапогащник-винаги.Бодитата не са ми удобни,чорапи слагам почти винаги,а потниците не нося от няколко години.![]()
Нося боди задължително,кръста ми старая да го пазя.Имам и с дълъг и с къс ръкав.Чорапогащник също от тънките ,чорапи по-рядко ,ако в тоя студ изляза без чорапогащник ще умра!![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Потници не нося,много ми е грозно с тяхбодита-имам 3...две черни от тия като прозрачни и едно бяло,нося като е студено.Чорапогащник-само ако съм с пола или рокля ест.
Чорапките ;д -имам от тия хавлиените,но тях повече вкъщи.За навън нося от прозрачните,тънки...силикон ови се водят май нз![]()
Аз зимата се навличам с по 5-6 блузиПървоначално написано от GrippingBosh
Много съм зиморничева и не понасям да ми е студено.Нося бодита,в големите студове слагам и потник под бодито,дебели пуловери,чорапите ми са от най-обикновените с дължина до глезена,а чорапогащници слагам задалжително да ми е топло на краката и дупето
![]()
Боди задължително си нося .. или потник или полу поло с дълъг ръкав![]()
Чоропогащници не носяСлагам когато съм с пола , и гледам да е за по-малко време , защото съм алергична и не трябва да нося чоропогащници..
Иначе няма значение кой сезон сме обичам да си ходя само по клинче :P Супер ми е удобно![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Потници отдавна не нося, винаги са ми били много неудобни. Бодита нося задължително постоянно. И то не само през най-студените дни на зимата, ами като се почне от късна есен до пролетта.И аз съм си патила като малка и затова гледам винаги да си пазя кръста. Чорапогащници обувам от време на време, когато ми е по-студено. Иначе си имам и едни калци, които също ползвам от време не време. Когато ми е много студено, тази седмица се случи 1-2 пъти да си обуя клин под дънките.
И чорапки специално през зимата не ползвам от тези, които са за маратонки, а от другите с нормална дължина - всякакви, но главно хавлиени и такива по-дебелички.
Зиморничева съм, какво да направя. Поне ми е топло!![]()
Първоначално написано от GrippingBosh
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Боди задължително слагам винаги. Клин под дънките слагам като е по-студено, от порядъка на -10, -15 градуса. Колкото повече раста, толкова по-зиморничева ставам![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..