.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Чорапогащи и студ!

Навън е студ и замръзнах при положение, че нося чорапогащник и дебели чорапи. Вие носите ли? Какви-дебели или тънки? Ири просто чорапки? И не ви е студено?!?!?

А как сте с бодитата? Потник или боди? Или и двете
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аз нося от тези късите за маратонки ииии едва издържам,днес бях с клинче,но същата работа.По принцип не понасям дълги,дебели чорапи,чорапогащи и етц .

А боди нося,без потник ,но ох пак ми е студено
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В този студ съм с пухкави чорапки и боди задължително. Като по-малка си изпатих от разголен кръст и не бих повторила никога. Чорапогащници не мога да нося. Некомфортно ми е с тях.

Тази година си взех дълго палто и в допълнение с ботушите нямам големи проблеми със студеното време. Само носът и ушите ми замръзват.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нося дебели чорапогащи- 100 den. Клинове не харесвам.
    По въпроса за бельото- имам си комплектчета различни цветове потничета+бикини.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Аз не нося чорапогащник... Некомфортно ми е..
    И потници не нося, нито пък бодита
    Пък за чорапки... Нося от тези късите за маратонки...
    Клинче нося само когато съм с пола през зимата или пък когато поличката си изисква да се носи с клин
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Град
    Шумен
    не нося чорапогащи, слагам обикновени чорапи
    и дънките на голи крака.
    Боди понякога слагам,
    но в повечето случаи блуза на голо в/у сутиена, понеже боди и потници се очертават от блузите..
    но не ми е студено ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ами днес цял ден обикалях из Плд. и не ми беше чаАк толкова студено, н о аз тази зима си я изкарах с тениските и ризките , иначе си нося боди, но не и чорапогащи. . Майка ми първоначално ми пилеше, че ходя леко облечена, ама жената се примири .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на katericArofl
    А ма то си е за вас бе.. вие ще си навлечете проблеми с бъбреците, яйчниците, ще ревете след някоя година държавата да отпуска повече пари за инвитро, ама нема..
    п.п. на никой не го пожелавам!

по темата: обикновени чорапи или термо, зависи какви хвана..
    боди lвинаги.
    потници/чорапогащи не нося под блуза/панталон.

Супер фен Аватара на cyclops
    Нося бодита, дълги чорапки - по 2 чифта и в най-студените дни , когато е към -10 слагам и чорапогащник. Но ако мога без, най-добре..много мразя

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Зимата излизам по същия начин облечена, както и пролетта, само че с по-дебело палто.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Боди задължително. Голям студ е иначе. Не нося потници от 4-5 години вече. Измъква се, трябва да се загащи до подмишниците... абе, не е яко :Д
    Чорапките ми се нормални, не са термо/пухкави/хавлиени. Нормална дължина, нямам идея какви се водят.
    Чорапогащници не нося, побърквам се с тях!
    Клинове избягвам - само по физическо си щъкам с един, а една роклична я нося с клин - бяха си в комплект.

Напоследък обаче съм станала супер зиморничава!
    Ако имаше начин да си сложа нещо на носа да ми го топли... наносник примерно

^ За целта си оплетох шал-яка и си го връзвам над носа!

Иначе почти винаги съм с боди и клин, бодито го закопчавам над клина, за да не ми пада

Зимата просто няма шанс да обуя къси чорапи, голи глезени не допускам!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Боди - задължително.
    Клин - обух точно един път тази зима.
    Чорапогащник - не нося ..
    Чорапките са ми от по-плътните.
    Много зиморничева съм тази година.

Ами от тънките чорапогащници и късите чорапи и боди задължително поне през зимата!!!!!!!!! :P
    Preska

Супер фен Аватара на dead_princess
    Бодита и чорапогащници не нося.Клинове само по физе или с някоя туника.

Чорапогащник-винаги.Бодитата не са ми удобни,чорапи слагам почти винаги,а потниците не нося от няколко години.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Нося боди задължително,кръста ми старая да го пазя.Имам и с дълъг и с къс ръкав.Чорапогащник също от тънките ,чорапи по-рядко ,ако в тоя студ изляза без чорапогащник ще умра!
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Потници не нося,много ми е грозно с тях бодита-имам 3...две черни от тия като прозрачни и едно бяло,нося като е студено.Чорапогащник-само ако съм с пола или рокля ест.
    Чорапките ;д -имам от тия хавлиените,но тях повече вкъщи.За навън нося от прозрачните,тънки...силикон ови се водят май нз

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Нося боди задължително,кръста ми старая да го пазя.Имам и с дълъг и с къс ръкав.Чорапогащник също от тънките ,чорапи по-рядко ,ако в тоя студ изляза без чорапогащник ще умра!
    Аз зимата се навличам с по 5-6 блузи Много съм зиморничева и не понасям да ми е студено.Нося бодита,в големите студове слагам и потник под бодито,дебели пуловери,чорапите ми са от най-обикновените с дължина до глезена,а чорапогащници слагам задалжително да ми е топло на краката и дупето

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Боди задължително си нося .. или потник или полу поло с дълъг ръкав
    Чоропогащници не нося Слагам когато съм с пола , и гледам да е за по-малко време , защото съм алергична и не трябва да нося чоропогащници..
    Иначе няма значение кой сезон сме обичам да си ходя само по клинче :P Супер ми е удобно
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Потници отдавна не нося, винаги са ми били много неудобни. Бодита нося задължително постоянно. И то не само през най-студените дни на зимата, ами като се почне от късна есен до пролетта. И аз съм си патила като малка и затова гледам винаги да си пазя кръста. Чорапогащници обувам от време на време, когато ми е по-студено. Иначе си имам и едни калци, които също ползвам от време не време. Когато ми е много студено, тази седмица се случи 1-2 пъти да си обуя клин под дънките. И чорапки специално през зимата не ползвам от тези, които са за маратонки, а от другите с нормална дължина - всякакви, но главно хавлиени и такива по-дебелички.
    Зиморничева съм, какво да направя. Поне ми е топло!

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дебел чорапогащник, нормални чорапи (тънки но по дълги), дънки, боди с къс ръкав, пуловер, ботуши,шапка,шал,ръкавици

като съм облечена така не ми е студено
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз без боди и по-дебели чорапки през зимата не мърдам от нас. А в най-студените дни съм си обувала и клин под дънките.. Предпочитам да си ми е топличко отколкото да ми тракат зъбите от студ и да се разболея..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Боди задължително слагам винаги. Клин под дънките слагам като е по-студено, от порядъка на -10, -15 градуса. Колкото повече раста, толкова по-зиморничева ставам
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си