.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Супер фен Аватара на icebulllet14

Нещо не ми е наред ли???

Хей. Ами след няколко седмици ставам на 14 и имам следния проблем. Досега никога момче не ме е харесвало. Нито съм подозирала, че някой ме харесва, нито ми го е казвал. Имам много приятелки. Високи, ниски, спортистки, любители на книги, чалгарки, рапърки (за жалост никоя не споделя моя музикален вкус, но това е само между другото). Едни заядливи, други винаги весели, трети все сдухани ... до сега всяка си е имала минимум 1 гадже, и поне 3-4 момчета са й предлагали. Нещо на мен ли има ли каквоо? (ако съм объркала раздела, моля темата да бъде преместена)
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Голям фен Аватара на xinfamous
    Дай снимка.
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Дай снимка.
    Мислих за това, но в крайна сметка реших, че може да имам някой познат във форума и ако този някой познат е неподходящ човек, ще ме съсипят от бъзици и подигравки... ;сс

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    И на 14 години тва ти е водещ проблем ли кво ?! Тва, че познатите ти са имали гадженце не означава, че ти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да имаш, за да не изостанеш. Гледай си ученето и не се занимавай с такива тъпотии. Гаджетата не са ти най-важни
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от AzSymTraktor
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk
    И на 14 години тва ти е водещ проблем ли кво ?! Тва, че познатите ти са имали гадженце не означава, че ти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да имаш, за да не изостанеш. Гледай си ученето и не се занимавай с такива тъпотии. Гаджетата не са ти най-важни

Както казах ще се опитват да те разсеят.
    Но дълбоко в себе си знаеш истината. Ти си по-лоша от останалите. Не ставаш за нищо. Котешка повърня е по-ценна за обществото от теб.
    Ти имаш ли грам мозък оО. И да съм ти искала мнението?! Смятайй
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Аз на 14 години срещнах първото си гадже.Какво толкова ?

Град
    In Devil's Castle
    нашествие...

иначе по темата!

да нямаш притеснения. както се казва, спасение дебне отвсякъде.
    преведено, ще се случи просто не мисли, не се притеснявай. все ще стане. нетърпението е неприятел
    someone else...

Всъщност, птичигрип, е мой. На тези, които действително си изказаха мнението, благодаря. На спамърите също. Страшни лафове, добре се посмях, оправи ми се настроението

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Разчистих темата от спама. Предупреждавам официално: Pti4igrip, AzSymTraktor, TheBobqk, BubbleZzzeeettta. При следващи "чаршафи", "локуми" и обиди ще бъдете санкционирани.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами вероятно ти предстои да станеш сексуален хищник, като мен, защото на 14 и аз бях така, макар че на мен момчетата по това време тепърва ми станаха интересни. След това си наваксах яко
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    Малка си има време.
    Това ли е най-важното?
    Секса?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Просто на 14 много от момчетата още не са "чули петлите", ако ме разбираш. Момичетата още не представляват интерес за тях.

Човек, успокой се, нищо ти няма,
    ти си си наред, просто още не ти е дошло времето, какво
    толкова има да се притесняваш ?
    Има време за всичко, спокойно..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Човек, успокой се, нищо ти няма,
    ти си си наред, просто още не ти е дошло времето, какво
    толкова има да се притесняваш ?
    Има време за всичко, спокойно..
    Съгласна .
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    И от кога да си обвързан стана най-важното, а приятелите,училището, детските години, които още изживяваме и всичко останало изпадна на заден план!? За всичко си има време - нали знаеш, бързата работа - срам за майстора. Като си се поинтересувала колко са ги харесвали и с колко са ходили, защо не си се и поинтересувала КОЛКО време е продължило това и дали е било просто лапешка любов или нещо повече!?
    И не, не си изостанала, не прибързвай с това да си на нивото на аверките ти, хубавото е наистина хубаво точно когато не го очакваш.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Прекалено много теми станаха вече за тва.Бай дъ уей-съгласна съм с по-горните постове.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И какво .. аз пък съм на 15. До 14 години абсолютно никой не ме харесваше.
    И кво.. изведнъж им хрумна на една камара момчета, че ме харесват.. и после немога да се оттърва от тях.
    По - добре си чакай и си нямай една камара "обожатели", всичките олигофрени... Това, че на 14 си нямала гадже е напълно нормално, даже бих ти казала, че е по-добре, защото повечето момчеа на тази възраст са пълни олигофрени.

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Това, че на 14 си нямала гадже е напълно нормално, даже бих ти казала, че е по-добре, защото повечето момчета на тази възраст са пълни олигофрени.
    Съгласен съм с казаното. Да си хванеш някой на тази възраст и след това само ядове.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ти си мислиш,че не си наред ама като чета мненията може би аз не съм,или съм старомодна... Когато бях на 14-15 никога,ама никога не ми е минало през ума,че ми трябва момче...Най - добрата ми приятелка тогава си беше хванала за първи път гадже,след него смени още и още,а пък аз си чаках.Вярно,случвало се е да ми стане гадно,че всички си имат някой,само аз съм сама,но просто не исках да съм като другите.Исках да си намеря човек с който да знам,че нещата са сериозни,което явно е тъпо за останалите,все пак говорим за 14-15 години,не 20 нооо.. такава съм си .Е чаках си де и първия ми приятел се появи чак когато бях на 17.Не съжелявам.Първата ми целувка беше страхотна и запомняща се,първият ми път ( за секс говоря ) беше с 2рия ми приятел с който съм сега и определено не съжелявам и за това....
    Прекалено взех да разсъждавам,но мисълта ми беше,че за всичко си има време и не трябва да съжеляваш,че си сама.Аз съм доволна от себе си.Изживях си детството ( което за мен е до 16 години ),поживях си,държах се като дете,каквото си бях и за целувките и първия път никога не съжалих...така че...споко.И твоя ред ще дойде.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

За всичко си има време...просто не си срещнала подходящия човек все още,пък и на тази крехка възраст едва ли може да съществуват сериозни гаджета освен за седмица-две
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Не бързай за никъде. После като ти дойдат проблемите с момчетата ще ти се иска пак да се върнеш в това време.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Те мъжете са всичките едни негодници.Изобщо не ти трябват за да се чувстваш щастлива и пълноценна.По-добре сама и щастлива,отколкото нещастно обвързана..

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Не бързай за никъде. После като ти дойдат проблемите с момчетата ще ти се иска пак да се върнеш в това време.
    напълно вярно
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Мега фен Аватара на iiordanova
    За всеки влак си има пътници!
    Спокойно , нищо ти няма.

Наред си, спокойно. Мога да ти кажа, че даже според мен така е по-добре, защото на тази възраст в повечето случаи "връзките" се крепят на "вижте ме, ходя с гъзара на даскалото", а не на нещо истинско. Ако сега се засипеш с авери, когато му дойде времето на нещо по-сериозно вече ще ти е писнало и няма да е същото. Гледай си ученето и недей да се влияеш от приятелките ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си