- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо не ми е наред ли???
Хей. Ами след няколко седмици ставам на 14 и имам следния проблем. Досега никога момче не ме е харесвало. Нито съм подозирала, че някой ме харесва, нито ми го е казвал. Имам много приятелки. Високи, ниски, спортистки, любители на книги, чалгарки, рапърки (за жалост никоя не споделя моя музикален вкус, но това е само между другото). Едни заядливи, други винаги весели, трети все сдухани ... до сега всяка си е имала минимум 1 гадже, и поне 3-4 момчета са й предлагали. Нещо на мен ли има ли каквоо? (ако съм объркала раздела, моля темата да бъде преместена)
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Мислих за това, но в крайна сметка реших, че може да имам някой познат във форума и ако този някой познат е неподходящ човек, ще ме съсипят от бъзици и подигравки... ;ссПървоначално написано от xinfamous
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
И на 14 години тва ти е водещ проблем ли кво ?! Тва, че познатите ти са имали гадженце не означава, че ти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да имаш, за да не изостанеш. Гледай си ученето и не се занимавай с такива тъпотии. Гаджетата не са ти най-важни![]()
^^^
Бургас <3
Ти имаш ли грам мозък оО. И да съм ти искала мнението?! СмятаййПървоначално написано от AzSymTraktor
^^^
Бургас <3
Аз на 14 години срещнах първото си гадже.Какво толкова ?![]()
нашествие...![]()
иначе по темата!
да нямаш притеснения. както се казва, спасение дебне отвсякъде.
преведено, ще се случипросто не мисли, не се притеснявай. все ще стане. нетърпението е неприятел
![]()
someone else...
Всъщност, птичигрип, е мой. На тези, които действително си изказаха мнението, благодаря. На спамърите също. Страшни лафове, добре се посмях, оправи ми се настроението![]()
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Ами вероятно ти предстои да станеш сексуален хищник, като мен, защото на 14 и аз бях така, макар че на мен момчетата по това време тепърва ми станаха интересни. След това си наваксах яко![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Просто на 14 много от момчетата още не са "чули петлите", ако ме разбираш. Момичетата още не представляват интерес за тях.
Човек, успокой се, нищо ти няма,
ти си си наред, просто още не ти е дошло времето, какво
толкова има да се притесняваш ?
Има време за всичко, спокойно..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
СъгласнаПървоначално написано от BaffaLsc
.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
И от кога да си обвързан стана най-важното, а приятелите,училището, детските години, които още изживяваме и всичко останало изпадна на заден план!? За всичко си има време - нали знаеш, бързата работа - срам за майстора. Като си се поинтересувала колко са ги харесвали и с колко са ходили, защо не си се и поинтересувала КОЛКО време е продължило това и дали е било просто лапешка любов или нещо повече!?![]()
И не, не си изостанала, не прибързвай с това да си на нивото на аверките ти, хубавото е наистина хубаво точно когато не го очакваш.![]()
Прекалено много теми станаха вече за тва.Бай дъ уей-съгласна съм с по-горните постове.
И какво .. аз пък съм на 15. До 14 години абсолютно никой не ме харесваше.
И кво.. изведнъж им хрумна на една камара момчета, че ме харесват.. и после немога да се оттърва от тях.
По - добре си чакай и си нямай една камара "обожатели", всичките олигофрени... Това, че на 14 си нямала гадже е напълно нормално, даже бих ти казала, че е по-добре, защото повечето момчеа на тази възраст са пълни олигофрени.![]()
Съгласен съм с казаното. Да си хванеш някой на тази възраст и след това само ядове.Първоначално написано от dream1707
![]()
Ти си мислиш,че не си наред ама като чета мненията може би аз не съм,или съм старомодна...Когато бях на 14-15 никога,ама никога не ми е минало през ума,че ми трябва момче...Най - добрата ми приятелка тогава си беше хванала за първи път гадже,след него смени още и още,а пък аз си чаках.Вярно,случвало се е да ми стане гадно,че всички си имат някой,само аз съм сама,но просто не исках да съм като другите.Исках да си намеря човек с който да знам,че нещата са сериозни,което явно е тъпо за останалите,все пак говорим за 14-15 години,не 20 нооо.. такава съм си
.Е чаках си де и първия ми приятел се появи чак когато бях на 17.Не съжелявам.Първата ми целувка беше страхотна и запомняща се,първият ми път ( за секс говоря ) беше с 2рия ми приятел с който съм сега и определено не съжелявам и за това....
Прекалено взех да разсъждавам,но мисълта ми беше,че за всичко си има време и не трябва да съжеляваш,че си сама.Аз съм доволна от себе си.Изживях си детството ( което за мен е до 16 години ),поживях си,държах се като дете,каквото си бях и за целувките и първия път никога не съжалих...така че...споко.И твоя ред ще дойде.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
За всичко си има време...просто не си срещнала подходящия човек все още,пък и на тази крехка възраст едва ли може да съществуват сериозни гаджета освен за седмица-две
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Не бързай за никъде. После като ти дойдат проблемите с момчетата ще ти се иска пак да се върнеш в това време.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Те мъжете са всичките едни негодници.Изобщо не ти трябват за да се чувстваш щастлива и пълноценна.По-добре сама и щастлива,отколкото нещастно обвързана..
напълно вярноПървоначално написано от BloomF
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
За всеки влак си има пътници!
Спокойно , нищо ти няма.
Наред си, спокойно. Мога да ти кажа, че даже според мен така е по-добре, защото на тази възраст в повечето случаи "връзките" се крепят на "вижте ме, ходя с гъзара на даскалото", а не на нещо истинско. Ако сега се засипеш с авери, когато му дойде времето на нещо по-сериозно вече ще ти е писнало и няма да е същото. Гледай си ученето и недей да се влияеш от приятелките ти.![]()