.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    повечето момчеа на тази възраст са пълни олигофрени.
    Всъщност поне в нащо даскало момчетата "олигофрени" не надхвърлят 50% примерно(и аз не се смятам за такъв) (имам предвид 13-14г). Принципно и аз съм почти на 14, а досега не съм имал приятелка..., малко ми е гадно, ама се надявам някой ден да се наредя и аз... Айде късмет!

Супер фен Аватара на icebulllet14
    Е, добре поуспокоих се. Всъщност аз и преди си бях спокойна, докато преди време не играехме на истина или предизвикателство и ме питат "колко гаджета си имала" и аз казвам, че не съм. Тия цяла вечер ме гледаха все едно съм извънземно ...
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Айде и тука спора продължава.. Към коя от двете теми да се насочим??
    П.С. По-скоро ти, не вярвам да имаш приятели

Спрете да успокоявате момичето по тоя глупав начин. Колкото и да не искате да го приемете, за много голяма част от днешните тийнейджъри е важно да си имат гадже. Дали ще е, за да се изфукат или наистина ще има нещо, няма особено значение. Звучи гадно, но е факт. До голяма степен зависи от средата на самия човек. Доколкото разбрах в тази на авторката, това се смята за важно, а щом тя се е притеснила, значи нещо не е наред. Най-лесно е да се каже, че проблемът е, че си няма гадже и никое момче не я харесва по по-специален начин. Да, ама не. Проблемът е много по-дълбок- ти нямаш самочувствие. Ако имаше, нямаше да пишеш тази тема. За поддържането на здравословно такова е важно човек да има обожатели. Да, ама няма как да имаш такива, при положение, че нямаш самочувствие. Решението на проблема ти е да придобиеш! Промени външния си вид. Направи така, че да бъдеш подобрена версия на себе си като цяло и всичко ще тръгне в посоката, която желаеш.

Абе ти на колко години си тракторче? Вече 3-ти път те питам, само нещо се криеш..

оо, разгадахме мистерията. почти 14

Цитирай Първоначално написано от AzSymTraktoryt
    На 13.
    Личи ти.

П.Т. - Не бързай. Но ако толкова си на зор, просто излизай малко повече, все някога ще си намериш. И е вярно, че може да направиш нещо по-различно по себе си.. пък тогава, кой знае.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Спрете да успокоявате момичето по тоя глупав начин. Колкото и да не искате да го приемете, за много голяма част от днешните тийнейджъри е важно да си имат гадже. Дали ще е, за да се изфукат или наистина ще има нещо, няма особено значение. Звучи гадно, но е факт. До голяма степен зависи от средата на самия човек. Доколкото разбрах в тази на авторката, това се смята за важно, а щом тя се е притеснила, значи нещо не е наред. Най-лесно е да се каже, че проблемът е, че си няма гадже и никое момче не я харесва по по-специален начин. Да, ама не. Проблемът е много по-дълбок- ти нямаш самочувствие. Ако имаше, нямаше да пишеш тази тема. За поддържането на здравословно такова е важно човек да има обожатели. Да, ама няма как да имаш такива, при положение, че нямаш самочувствие. Решението на проблема ти е да придобиеш! Промени външния си вид. Направи така, че да бъдеш подобрена версия на себе си като цяло и всичко ще тръгне в посоката, която желаеш.
    Да! На 100% подкрепям това мнение!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Първо, изключвам причината за това да е, че си грозна. Всеки е красив по негов си начин.
    Причината едва ли е в теб, или си прекалено срамежлива, за да общуваш или просто момчетата, които са те харесвали/те харесват са такива и са нямали смелост да си признаят.
    Общувай повече, когато приятелките ти говорят с някой намеси се и ти в темата, излизай по-често, потърси в интернет хора от твоя град и предложи да се срещнете, за да се опознаете и такива ти работи.

The Best Accessory A Girl Can Have Is Confidence.
    Слабостта на позицията става слабост на характера.

И аз бях така само дето съм момче. Та по темата ето ти един съвет:
    Бъди себе си прави нещата, които обичаш и не бързаи колкото по-рано си намериш приятел, толкова по-късно ще разбереш какво означава любов. Ще се намери момче с твоите вкусове за всекиго има половинка!!!!! Успех :P

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не бързай и не търси любовта, когато най-малко очакваш тя сама ще те намери Пък и не ти трябват проблеми от сега.

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    И какво .. аз пък съм на 15. До 14 години абсолютно никой не ме харесваше.
    И кво.. изведнъж им хрумна на една камара момчета, че ме харесват.. и после немога да се оттърва от тях.
    По - добре си чакай и си нямай една камара "обожатели", всичките олигофрени... Това, че на 14 си нямала гадже е напълно нормално, даже бих ти казала, че е по-добре, защото повечето момчеа на тази възраст са пълни олигофрени.
    точно така после ще почнат да ти звънят, да ти подвикват и да ти подсвиркват разни идиоти, повярвай много е кофти

Супер фен Аватара на fen7asy
    абе кво всички я заблуждавате

не си е красавица..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Просто трябва да не го мислиш толкова,всичко с времето си.Когато най-малко очакваш ще срещнеш някой!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си