- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо не ми е наред ли???
Всъщност поне в нащо даскало момчетата "олигофрени" не надхвърлят 50% примерно(и аз не се смятам за такъв) (имам предвид 13-14г). Принципно и аз съм почти на 14, а досега не съм имал приятелка..., малко ми е гадно, ама се надявам някой ден да се наредя и аз... Айде късмет!Първоначално написано от dream1707
Е, добре поуспокоих се. Всъщност аз и преди си бях спокойна, докато преди време не играехме на истина или предизвикателство и ме питат "колко гаджета си имала" и аз казвам, че не съм. Тия цяла вечер ме гледаха все едно съм извънземно ...
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Айде и тука спора продължава.. Към коя от двете теми да се насочим??
П.С. По-скоро ти, не вярвам да имаш приятели
Спрете да успокоявате момичето по тоя глупав начин. Колкото и да не искате да го приемете, за много голяма част от днешните тийнейджъри е важно да си имат гадже. Дали ще е, за да се изфукат или наистина ще има нещо, няма особено значение. Звучи гадно, но е факт. До голяма степен зависи от средата на самия човек. Доколкото разбрах в тази на авторката, това се смята за важно, а щом тя се е притеснила, значи нещо не е наред. Най-лесно е да се каже, че проблемът е, че си няма гадже и никое момче не я харесва по по-специален начин. Да, ама не. Проблемът е много по-дълбок- ти нямаш самочувствие. Ако имаше, нямаше да пишеш тази тема. За поддържането на здравословно такова е важно човек да има обожатели. Да, ама няма как да имаш такива, при положение, че нямаш самочувствие. Решението на проблема ти е да придобиеш! Промени външния си вид. Направи така, че да бъдеш подобрена версия на себе си като цяло и всичко ще тръгне в посоката, която желаеш.
Абе ти на колко години си тракторче? Вече 3-ти път те питам, само нещо се криеш..
Личи ти.Първоначално написано от AzSymTraktoryt
П.Т. - Не бързай. Но ако толкова си на зор, просто излизай малко повече, все някога ще си намериш. И е вярно, че може да направиш нещо по-различно по себе си.. пък тогава, кой знае.
Да! На 100% подкрепям това мнение!Първоначално написано от TheNewReligion
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първо, изключвам причината за това да е, че си грозна. Всеки е красив по негов си начин.![]()
Причината едва ли е в теб, или си прекалено срамежлива, за да общуваш или просто момчетата, които са те харесвали/те харесват са такива и са нямали смелост да си признаят.![]()
Общувай повече, когато приятелките ти говорят с някой намеси се и ти в темата, излизай по-често, потърси в интернет хора от твоя град и предложи да се срещнете, за да се опознаете и такива ти работи.
The Best Accessory A Girl Can Have Is Confidence.![]()
Слабостта на позицията става слабост на характера.
И аз бях така само дето съм момче. Та по темата ето ти един съвет:
Бъди себе си прави нещата, които обичаш и не бързаи колкото по-рано си намериш приятел, толкова по-късно ще разбереш какво означава любов. Ще се намери момче с твоите вкусове за всекиго има половинка!!!!! Успех![]()
:P
Не бързай и не търси любовта, когато най-малко очакваш тя сама ще те намериПък и не ти трябват проблеми от сега.
точно така после ще почнат да ти звънят, да ти подвикват и да ти подсвиркват разни идиоти, повярвай много е кофтиПървоначално написано от dream1707
абе кво всички я заблуждавате
не си е красавица..
Първоначално написано от BladeDancer
Просто трябва да не го мислиш толкова,всичко с времето си.Когато най-малко очакваш ще срещнеш някой!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.