- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелени чувства
Признах на едно момче ,че го харесвам,но той не отвърна със същото . Винаги досега съм била силна и не ми е пукало ,но не знам .. този път нещо ми става .. боли ме адски много .. ;(;( .. не знам какво да направя ... започвам и да си мисля,че вината е в мен ;хххх ... направо депресия .. моля ви дайте някъв съвет да го забравя или поне да не ме боли толкова .. като това ще е трудно защото го виждам всеки ден ;х .. хелп плс![]()
![]()
![]()
![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Ние каквото и да ти кажем на теб пак ще ти е гадно ... Опитай се да го избягваш и се занимавай с нещо, което да ти взима вниманиетоНо с времето ще го забравиш бъди сигурна
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от AzSymTraktoryt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента много ме разсмиваш "Тракторе" ии ако си мислиш, че можеш да ме засегнеш или да се правиш на интересен - в грешка си![]()
![]()
ТОЧНО защото няма нищо интересно от това, което казваш, даже е жалкои спри да спамиш след като няма какво да кажеш по темата.
..
На всяка една тема пишеш едно и също - оставам с впечатлението, че ти си един комплексар, търсещ вниманиеИ умствения ти капацитет не е много голям, имайки се впредвид от смисъла на постовете ти
Спирам със спама
Яко.Първоначално написано от n3zabrawiimaa
Ама понеже си падам по дИбелани..
![]()
Темата е драматична, на авторката ше и трябва валидолче.
много смислен разговор стана тука. Ние с трактора поне водим "културна" дискусия в другата тема...
е направи един опит за псувня ама за това говорим да, ама ти си заличен от лицето на земята... Според вас драги читатели кое е по-добре?
НАЙ-НАКРАЯ, издразни се, посъвзе се, ето защо пиша от половин- 1 час. Кеф ми е да ти пиша, вече не ми се спи.. и то отчасти от смях
Абе ей-пиргишници ,я спрете да спамите -кофата за кво е?Баси,писна ми от такива ,които са яко вкарани във филма и се мислят за велики като се отварят в некъф форОН.Баси изчезнете всичките трактори и тия ,които му се вързват![]()
ПТ-и на мен ми се е случвало и то не един път ,обаче наистина-излизай,намери нови приятели ,ходи насам натам и след ваканцията ще видиш как всичко ще е по-различно.УСпех![]()
Явно няма интерес към теб.
Забрави за него.
Върши нещо,което обичаш.