- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и момиче
Значи проблема е следния решил съм да призная на едно момиче какво изпитвам към нея обаче тук идва проблема , не знам какво да и кажа. Моля за малко помощ от ваша страна. Благодаря предварително![]()
" Любовта може много, но парите могат всичко! "
Просто бъди себе си, примерно отиваш при нея и и казваш че от доста време си падаш по нея направи и някакъв комплимент и я покани на кафенце, не бъди нахален ако тя също те харесва ще намери начин да излезете. Просто не се прави на такъв какъвто не си !!! Успех !![]()
Имаше една тема как да се харесаме на момиче.Много добри съвети.Иначе се убеди, че те харесва, излезте, намерете общи теми, говорете, говорете...по някое време, когато мислиш, че тя е готова, както и ти...може и да не е на първа среща просто замълчи за малко, погледни я в очите...и...знаеш!При мен беше така!![]()
![]()
Късмет!
Най-добрите приятели се превръщат в най-добрите предатели. [от личен опит]
Кажи и как те кара да се чувстваш, какво изпитваш към нея, целуни я...Всяко момиче е различно, някои си падат по такива признания, други- не. Ние не можем да ти напишем сценарий![]()
--------------------------------------------------------
Аз имах подобено проблем с момче до преди няколко часа...но вече се чудя как да се скарам с него, тъй като ме изнерви до краен предел!Идете на кино, както казаха преди мен, може би е малко изтъркано, но на мен ми допада определено.
Не се излагай... има много начини да й го покажеш, а не да се обясняваш като някъв педал. И тия не ги слушай над мен.
Temet Nosce
벨야카
Абе ако не знаеш какво да кажеш/направиш, значи не ти е дошло времето просто.
"Харесвам я, ама не знам как..."![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Как така не знаеш к'во да й кажеш..![]()
К'вото чувстваш.. т'ва й казваш.. брейй..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Писнало ми е да се повтарям.Първоначално написано от GD
Temet Nosce
벨야카
Мисля, че в такъв случай ти трябва женско мнение. 1.отиди и я заговори и намери общи интереси 2. направи комплимент (всяко момиче обича комплименти) 3.най-важното е винаги да бъдеш себе си, защото тя все някога ще разбере, че не си такъв човек 4. не се и прави на момче, който тя харесва 5. покажи своя характер, ако е твой тип момиче, ще те хареса 6. и накрая я покани да хапнете някъде заедно и си поговорете за вашите вече намерени общи интереси...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от GD
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Първо отговори на въпроса твоя приятел дали така те е забил, после отговори на въпроса защо отряза ония шматарунгел, дето ти се обясняваше с тема във форума, и НАКРАЯ се замисли дали коментарът ти е уместен.Първоначално написано от cranberry696
Най-правилното решение ще е да не ми спориш, а да му цъкнеш хиксчето като избавиш темата от бездното си мнение. Бездно щото точно там ще го закара, ако те послуша.
Безхуевата аудитория в тоя форум умишлено иска да обезтестостерони заблудените момчета пристрашили се да искат съвети.
Temet Nosce
벨야카
Амии не е трудно.. кажи й какво е тя за теб, признай за чувствата си .. не е толкова трудно.. Абе какви мъже сте щом незнаете как да признаете на едно момиче, че я харесвате? Какво толкова трудно има в това? Или печелиш или губиш.. не губиш нищо ако опиташ..
късмет..![]()
![]()
: )
Не е нужно да се оправдаваш, че ми отговаряш. Бях готов да заложа апартамента, че няма да ме послушаш, а ще ми отговориш. С 1 се опитваш да се правиш на политик, и не казваш, че всъщност твоя приятел не те е забил с любовни изляния, което косвено обезсмисля мнението ти отправено към автора, защото даваш съвети, на чиито действия дори самата ти не би се поддала.
За номер 2 - да, грешно си изигра картите, че ти се обясни в любов, точно както ти напътстваш автора на тази тема.
До номер 3 - думата, която търсиш не е "обобщена", а "обобщителна", макар че цялото изречение ми се струва някак граматически и смислово неточно, въпреки че разбрах какво искаш да кажеш.
Виж, нямам за цел да се заяждам с теб. Просто истинската концепция за мъж си отива от този свят с високи обороти, необратимо. А вие, с вашите природно естрогенизирани мозъци (за което не сте виновни) бълвате глупости в още неизградените момчешки съзнания. После с цялата си неосъзната наглост казвате "къде изчезнаха истинските мъже". Преосмисли всичко, дори и през твоята женска призма ще видиш, че не бъркам.
Temet Nosce
벨야카
Абе, авторе, ще умреш ли ако отидеш при момичето и ѝ кажеш, че си падаш по нея?? Лелее, ама т'ва е самоубийствена мисия просто!!!![]()
![]()
![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.
Това с признавато на чувствата е пълна тъпня и гаранция за ФЕЙЛ.
Винаги е по-интересно да не знаеш какво точно се случва.
Интригата спомага за добрия развой на събитията, а интрига има, когато нещата са негласни.
В този случай отново съм съгласна с umri.
Прекалено лесно е да кажеш на някого, че го харесваш и да очакваш от него някакви действия - той какво? Да седне да мисли над думите ти и да реши какво да прави, вместо да те опознае в играта, докато все още си правите намеци и се опознавате по доста пълноценен невербален начин.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Намеци. Защото ако просто отидеш и и го изтърсиш, едва ли ефектът ще е какъвто искаш. Комплименти също помагат, но в умерени количества. Опознайте се, излезте и нататък виж как ще се развият нещата. Успех : ))
Тва, което съм одебелил е истина. Фактът, че прЯтелят ти не те е зарибил по твоите методи.Първоначално написано от cranberry696
В безсилието си почваш да говориш хаотично и неконкретно като отклоняваш темата и я приключваш спонтанно.![]()
Другият път ще съм по-снизходителен.![]()
Temet Nosce
벨야카
Не знам дали cranberry е 96, но се опитва да троли по темите не особено добре, какво остава за аргументацията
ах ах аха
просто малко злъчка, не че не е пиче момичето![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride