.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

KMPlayer-въпросче

KMPlayer-a има ли опция за снимане на кадри от филм? Например както на BSplayer-a е със Shift+P..

Нямам идея КМ плейъра какво може да снима. Но снимка на екрана можеш да направи с бутона Print screen, който се намира горе вдясно на клавиатурата ти. След това отваряш Paint и пействаш (натискаш Ctrl + V).
    Ако пък филмчето ти не е на целия екран можеш да снимаш само активния прозорец (в слуая тоя с филма) с Shift + Print Screen.

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от sice
    Нямам идея КМ плейъра какво може да снима. Но снимка на екрана можеш да направи с бутона Print screen, който се намира горе вдясно на клавиатурата ти. След това отваряш Paint и пействаш (натискаш Ctrl + V).
    Ако пък филмчето ти не е на целия екран можеш да снимаш само активния прозорец (в слуая тоя с филма) с Shift + Print Screen.

Знаеш ли аз съм с Windows 7 и натискам Print screen и после с Ctrl + V не става нищо За това се оправям по друг начин :d
    Love! And may God bless you all !!

Идеята е да го пейстнеш в Пейнт. Но след като си с уин 7 има и друг вариант: Start->All Programs->Accessoaries->Snipping Tool. Това си е специална програмка за снимки на екрана. Маркираш каквото искаш да снимаш и..снимаш. =]

Цитирай Първоначално написано от sice
    Идеята е да го пейстнеш в Пейнт. Но след като си с уин 7 има и друг вариант: Start->All Programs->Accessoaries->Snipping Tool. Това си е специална програмка за снимки на екрана. Маркираш каквото искаш да снимаш и..снимаш. =]
    Да, знам го този вариант, но не става..самия плейър не го позволява и ми дава черен екран като го постна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си