.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тест за наркотици

Имам едно въпросче... значи в моята компания всички, освен мен, пушат трева. Разбира се, когато се събираме те си пушат пред мен. И така вчера бяхме в къща т.е. в затворено пронстранство. Цялата стая яко се задими и разбира се това се отрази и на мен. Цялата работа беше, че ми се доспа и много леко се замаях. Въпроса ми е, един евентуален тест ще покаже ли това "леко напушване". Ако да след колко време горе долу ще се изчистя и тестта да си покаже отрицателен. П.С. От утре започвам да ям повече кисело мляко

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Да се пречистиш от марихуана ти трябва 1 седмица някъде.Но ти само си вдишвал,така че вече е излязало и не би трябвало да отчете нищо!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Barathrum
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    Да се пречистиш от марихуана ти трябва 1 седмица някъде.Но ти само си вдишвал,така че вече е излязало и не би трябвало да отчете нищо!
    1 седмица?
    Да, между другото. Малко твърде оптимистичен ми се струва тоя срок.

Да не говорим, че зависи какво ще му изследват. Ако е косъм, и след няколко месеца пак ще може да се разбере.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Чувала съм, че най-бързият начин да пречистиш организма си от такива неща е да пиеш много бира. о този начин урината те се изчиства за най-кратко време. Но не знам точно колко дни трябва да минат...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Както по-горе споменаха зависи какво ще ти изследват. Тест на урината хваща до 10 дни след употреба на марихуана, кръвния мисля, че някъде до 2 месеца.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Абе стига бе,това е скапана трева,деба тоа пушек!Излиза бързо,особено ако тичаш и се мориш нещо!

Излиза бързо само от урината..

А за авторката - смени си компанията.

Със сигурност няма да е тест с косъм, така че мисля, че мога да спя спокойно. Най-вероятно ще ми изследват урината... Ще наблегна на спорта и ще гледам случката да не се повтаря. Благодаря на всички за отговорите

Град
    Там някъде
    ПОВЕЧЕ БЕЛТЪЧИНИ !! И смятай нищо няма да ти има На мен ми правиха миналата година и нищо не показа,защото една седмица бях само на мляко,яйца,сирене и такива .. От мен успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си