- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да я забравя !!
Ами преди 2 години и 2 3 месеца се запознах с едно невероятно момиче,няма какъв недостатък да и намериш..перфектна.И излизахме заедно няколко пъти после прекъснахме за няколко месеца и след това 6 7 се виждахме много често.Аз я обичах и продължавам да я обичам все още ужасно много и всеки път когато я видя на снимка или на живо просто след това винаги се разплаквам.След нова година така стана че тя прекъсна всякакви връзки с мен нито си писахме,нито се виждахме,нито ми вдигаше телефона абсолютна изолация.Опитах се да я забравя както тя намекна леко малко преди да спрем всякакъв контакт,излизам с приятели,опитах дори с нова връзка но не се получава,все мисля за нея.И вчера я видях се засякохме в рейса и я питах защо прави всичко това и тя ми каза че така било най-добре и тай подобни.Не знам какво да направя за да получа някакъв шанс от нейна страна,да и покажа че имам чувства и че не мога да ги игнорирам ей така,почти всичко съм опитал,колкото и време да минава все тя ми е в ума.Обръщам се към вас за мнения,за идеи,нещо което би ми помогнало в случая..благодаря ви предварително
Виж сега аз бях в подобно положение преди бая години.
В училище 1-ви клас се запознах с едно момиче и незнам дали съм обичал тогава но тя не ми обърна внимание точно 1 път ми беше казала телефонния си номер сиг бяхме 2-ри клас до ден днешен го помня както и нея въпреки че не съм я вижал може би си се влюбил за първи път.
Съветът ми е следния ако не си и казвал че си влюбен в нея направо а само чрез намеци направи го.
Не се страхувай от това да излезеш слаб пред нея ако се разплачеш щом ти е толкова на сърцето.
Разкажи и всичко което написа тук, ако няма резултат и те отблъсне, смисъла във всичко се губи и ти трябва да продължиш напред.
Колкото и да ти е неприятно, ако тя не проявява никакъв интерес към теб-остави я. Не можеш с нищо да я накараш да се влюби в теб. Иначе опитай с разговори, срещи, подаръчета ако щеш-започнете само като стари приятели, покажи и, че ти е симпатична, но не и ходи по прищявките-момичетата винаги искат това, което трудно могат да имат.
1-Няма перфектни хора.
2-Колкото повече си повтаряш,че не можеш да я забравиш и да пишеш теми за нея,толкова по-зле става.
3-Занимавай се с ново нещо което ти харесва-спорт,музика,рисуване ..
Не можеш ли да виждаш, да чуваш, да се докосваш до един човек - най-добре забрави го!
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ще бъда максимално внимателна, за да не те разстроя...Първоначално написано от AmPfibian
ааааахаххххахахахаахаааха хахахахахахахахахах![]()
така, сега сериозно...
ХААААААААААААААХАХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАХ
окей, спрях се!![]()
голяма си женичка, нали знаеш. това не е никак добре за теб самия. по- емоционален си от жена в нервна криза. стегни се, стани мъж и тогава може и да си намериш момиче. работи върху себе си, казвам го с най- добри намерения.
а за това от темата: просто е усетила, че си луд по нея и, понеже, очевидно тя не те иска (че кой ли може да я съди за това), ти е казала да я оставиш. най- добре ще е да я послушаш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ами щом тя те е игнорирала и щом е казала,че така ще е най-добре,значи тя държи на своето,така че работата няма да се получи,щом не проявява интерес към теб.Може да я обичаш много силно,но трябва да я забравиш,вместо да се нараняваш и самосъжаляваш :] Не е лесно,но се свиква с времето с тази мисъл ..
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
А ти бликаш от акъл нали знаеш?Първоначално написано от sladur4etyYy
Научи се да пишеш малко по грамотно и да уважаваш другите не да тровиш с ниската си култура.
мерси за конструктивната критика.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Навярно момичето е намерило нещо притеснително във външния ти вид, следователно го е било срам хората да го виждат с теб и затова така от раз е прекъснало контактите си с теб. Другият вариант е нещо в характера ти да не е допаднало на девойката. Ако на втората среща си тръгнал да й се обясняваш в любов и да й разказваш за магията на сродните души, навярно те е помислила за психопат и е пожелала да не си разстройва повече психиката. А най-вероятно нещата са комплексни и не става въпрос само за едното или за другото.
Най-добре ще е вЕрно да се стегнеш и да се социализираш малко. Според мен ти липсват достатъчно вълнения и интересни преживявания, щом вече две години продължаваш да занимаваш съзнанието си с една и съща личност при положение, че контактите ви са се изчерпали с няколко кафета.
Друго к'во... Изключително лошо впечатление прави на момичетата(а и не само) мрънкането. Излизаш с дадено момиче някъде си, защото я харесваш, като отидете на разходка(примерно) се стараеш да й направиш добро впечатление и да си прекараш приятно, а не за да се правиш на мъченик, да изпадаш в самосъжаления и да разказваш за това, колко лоша била бившата и те зарязала, въпреки че си правил всичко за нея и че сега не знаеш как ще продължиш без нея. Ебати, преодолей си емоционалните травми или поне се прави, че си ги преодолял, когато си с чужд човек. Нищо чудно, че новата ти връзка не е потръгнала.
Просто... преодолей случилото се и спри да досаждаш на хората с глупостите си. Жени напускат мъжете си без адекватна причина след години наред брачен живот, ти вдигаш мелодрами за някаква девойка, с която два пъти сте се виждали.![]()
ще последвам съветът ти,па да видим какво ще излезеПървоначално написано от HideBoy
край, закопа се. R.I.P.Първоначално написано от AmPfibian
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Възможно е тя много добре да разбира ситуацията - че ти я харесваш много, но тя да не те харесва. Случва се и тя не е виновна. Човек не може да има контрол на този вид чувства. за това според мен постъпва с теб като много добър приятел - не иска да ти дава напразни надежди.
Тежко е, но ще се наложи да я забравиш.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ама виж сега ако не си права и той е имал някакъв шанс и го пропусне?Първоначално написано от Josefinne
И да кажем го разбере тя като си фане приятел ? тебе ще дири после жозе hah![]()