.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

не мога да я забравя !!

Ами преди 2 години и 2 3 месеца се запознах с едно невероятно момиче,няма какъв недостатък да и намериш..перфектна.И излизахме заедно няколко пъти после прекъснахме за няколко месеца и след това 6 7 се виждахме много често.Аз я обичах и продължавам да я обичам все още ужасно много и всеки път когато я видя на снимка или на живо просто след това винаги се разплаквам.След нова година така стана че тя прекъсна всякакви връзки с мен нито си писахме,нито се виждахме,нито ми вдигаше телефона абсолютна изолация.Опитах се да я забравя както тя намекна леко малко преди да спрем всякакъв контакт,излизам с приятели,опитах дори с нова връзка но не се получава,все мисля за нея.И вчера я видях се засякохме в рейса и я питах защо прави всичко това и тя ми каза че така било най-добре и тай подобни.Не знам какво да направя за да получа някакъв шанс от нейна страна,да и покажа че имам чувства и че не мога да ги игнорирам ей така,почти всичко съм опитал,колкото и време да минава все тя ми е в ума.Обръщам се към вас за мнения,за идеи,нещо което би ми помогнало в случая..благодаря ви предварително

Виж сега аз бях в подобно положение преди бая години.
    В училище 1-ви клас се запознах с едно момиче и незнам дали съм обичал тогава но тя не ми обърна внимание точно 1 път ми беше казала телефонния си номер сиг бяхме 2-ри клас до ден днешен го помня както и нея въпреки че не съм я вижал може би си се влюбил за първи път.
    Съветът ми е следния ако не си и казвал че си влюбен в нея направо а само чрез намеци направи го.
    Не се страхувай от това да излезеш слаб пред нея ако се разплачеш щом ти е толкова на сърцето.
    Разкажи и всичко което написа тук, ако няма резултат и те отблъсне, смисъла във всичко се губи и ти трябва да продължиш напред.

Повече от фен Аватара на mkio
    Колкото и да ти е неприятно, ако тя не проявява никакъв интерес към теб-остави я. Не можеш с нищо да я накараш да се влюби в теб. Иначе опитай с разговори, срещи, подаръчета ако щеш-започнете само като стари приятели, покажи и, че ти е симпатична, но не и ходи по прищявките-момичетата винаги искат това, което трудно могат да имат.

Цитирай Първоначално написано от mkio
    Колкото и да ти е неприятно, ако тя не проявява никакъв интерес към теб-остави я. Не можеш с нищо да я накараш да се влюби в теб. Иначе опитай с разговори, срещи, подаръчета ако щеш-започнете само като стари приятели, покажи и, че ти е симпатична, но не и ходи по прищявките-момичетата винаги искат това, което трудно могат да имат.
    Напълно съм съгласен с теб.

Град
    София
    Забравия.
    Явно вече няма интерес към теб.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    1-Няма перфектни хора.
    2-Колкото повече си повтаряш,че не можеш да я забравиш и да пишеш теми за нея,толкова по-зле става.
    3-Занимавай се с ново нещо което ти харесва-спорт,музика,рисуване ..

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Не можеш ли да виждаш, да чуваш, да се докосваш до един човек - най-добре забрави го!
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен

Re: не мога да я забравя !!

Цитирай Първоначално написано от AmPfibian
    продължавам да я обичам все още ужасно много и всеки път когато я видя на снимка или на живо просто след това винаги се разплаквам.
    ще бъда максимално внимателна, за да не те разстроя...

ааааахаххххахахахаахаааха хахахахахахахахахах

така, сега сериозно...

ХААААААААААААААХАХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАХ

окей, спрях се!

голяма си женичка, нали знаеш. това не е никак добре за теб самия. по- емоционален си от жена в нервна криза. стегни се, стани мъж и тогава може и да си намериш момиче. работи върху себе си, казвам го с най- добри намерения.

а за това от темата: просто е усетила, че си луд по нея и, понеже, очевидно тя не те иска (че кой ли може да я съди за това), ти е казала да я оставиш. най- добре ще е да я послушаш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ами щом тя те е игнорирала и щом е казала,че така ще е най-добре,значи тя държи на своето,така че работата няма да се получи,щом не проявява интерес към теб.Може да я обичаш много силно,но трябва да я забравиш,вместо да се нараняваш и самосъжаляваш :] Не е лесно,но се свиква с времето с тази мисъл ..
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Re: не мога да я забравя !!

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    продължавам да я обичам все още ужасно много и всеки път когато я видя на снимка или на живо просто след това винаги се разплаквам.
    ще бъда максимално внимателна, за да не те разстроя...

ааааахаххххахахахаахаааха хахахахахахахахахах

така, сега сериозно...

ХААААААААААААААХАХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАХ

окей, спрях се!

голяма си женичка, нали знаеш. това не е никак добре за теб самия. по- емоционален си от жена в нервна криза. стегни се, стани мъж и тогава може и да си намериш момиче. работи върху себе си, казвам го с най- добри намерения.

а за това от темата: просто е усетила, че си луд по нея и, понеже, очевидно тя не те иска (че кой ли може да я съди за това), ти е казала да я оставиш. най- добре ще е да я послушаш.
    А ти бликаш от акъл нали знаеш?
    Научи се да пишеш малко по грамотно и да уважаваш другите не да тровиш с ниската си култура.

Мега фен
    мерси за конструктивната критика.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

мерси за конструктивната критика.
    Пак заповядай

Навярно момичето е намерило нещо притеснително във външния ти вид, следователно го е било срам хората да го виждат с теб и затова така от раз е прекъснало контактите си с теб. Другият вариант е нещо в характера ти да не е допаднало на девойката. Ако на втората среща си тръгнал да й се обясняваш в любов и да й разказваш за магията на сродните души, навярно те е помислила за психопат и е пожелала да не си разстройва повече психиката. А най-вероятно нещата са комплексни и не става въпрос само за едното или за другото.

Най-добре ще е вЕрно да се стегнеш и да се социализираш малко. Според мен ти липсват достатъчно вълнения и интересни преживявания, щом вече две години продължаваш да занимаваш съзнанието си с една и съща личност при положение, че контактите ви са се изчерпали с няколко кафета.

Друго к'во... Изключително лошо впечатление прави на момичетата(а и не само) мрънкането. Излизаш с дадено момиче някъде си, защото я харесваш, като отидете на разходка(примерно) се стараеш да й направиш добро впечатление и да си прекараш приятно, а не за да се правиш на мъченик, да изпадаш в самосъжаления и да разказваш за това, колко лоша била бившата и те зарязала, въпреки че си правил всичко за нея и че сега не знаеш как ще продължиш без нея. Ебати, преодолей си емоционалните травми или поне се прави, че си ги преодолял, когато си с чужд човек. Нищо чудно, че новата ти връзка не е потръгнала.

Просто... преодолей случилото се и спри да досаждаш на хората с глупостите си. Жени напускат мъжете си без адекватна причина след години наред брачен живот, ти вдигаш мелодрами за някаква девойка, с която два пъти сте се виждали.

Цитирай Първоначално написано от HideBoy
    В училище 1-ви клас се запознах с едно момиче и незнам дали съм обичал тогава но тя не ми обърна внимание точно 1 път ми беше казала телефонния си номер сиг бяхме 2-ри клас до ден днешен го помня както и нея въпреки че не съм я вижал може би си се влюбил за първи път.
    Съветът ми е следния ако не си и казвал че си влюбен в нея направо а само чрез намеци направи го.
    Не се страхувай от това да излезеш слаб пред нея ако се разплачеш щом ти е толкова на сърцето.
    Разкажи и всичко което написа тук, ако няма резултат и те отблъсне, смисъла във всичко се губи и ти трябва да продължиш напред.
    ще последвам съветът ти,па да видим какво ще излезе

Мега фен
    край, закопа се. R.I.P.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

край, закопа се. R.I.P.
    Аиде пак ти се скарах!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Възможно е тя много добре да разбира ситуацията - че ти я харесваш много, но тя да не те харесва. Случва се и тя не е виновна. Човек не може да има контрол на този вид чувства. за това според мен постъпва с теб като много добър приятел - не иска да ти дава напразни надежди.
    Тежко е, но ще се наложи да я забравиш.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Възможно е тя много добре да разбира ситуацията - че ти я харесваш много, но тя да не те харесва. Случва се и тя не е виновна. Човек не може да има контрол на този вид чувства. за това според мен постъпва с теб като много добър приятел - не иска да ти дава напразни надежди.
    Тежко е, но ще се наложи да я забравиш.
    Ама виж сега ако не си права и той е имал някакъв шанс и го пропусне?
    И да кажем го разбере тя като си фане приятел ? тебе ще дири после жозе hah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си