- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Love.net
Филмът затова е филм, за да не представя реалистични събития, но това не го прави нереален. Въпреки че аз не мисля, че е нереално онзи да се влюби по интернет в жена си, при положение, че тя 1ва му се "включи" и знае как да подходи към него...Първоначално написано от DrunkenLullaby
Ако ти не си бил/а компютърно зомби, според мен няма как да разбереш филма.
Аз си признавам, че съм висяла изключително много в сайтовете и всичко показано е реалност - пълно е с отчаяни мъже и жени, които отдават огромно значение на виртуалната реалност. Много дълго време съм имала доста подробен нет живот и съм си писала с хора от всякакви възрасти - пълно е точно с такива мъже и жени, като описаните. Даже описанията звучат познато, типажите
Филмът си е реален, защото наистина има много хора, които се вживяват в интернет.
А за педофила, който не е съвсем педофил (мотористът), беше показано, че не желае да се забърква с малката, щом видя, че не е на толкова, на колкото се представя.
За мен си остава добре направен филм, даже ми е учудващо дълбок. Показаха трагедията на хората, на семействата. И не визирам двойката, която възобнови връзката си по интернет, ами за самотната майка, която си търси секс в сайтовете.
Такъв е животът. Понякога си сам, отчаян, и си оставаш човек с нужди, макар по-малките от теб да не те разбират. <- Визирам укора на малката Дев/б към майка си. А всъщност майка й е напълно нормален човек, търсещ разбиране и някаква близост в интернет.
Не знам.. за мен филмът си е толкова реален, че чак боли, въпреки захаросания край.
Мисля, че точно такива са хората. И наистина можеш да разбереш много за някого, само ако видиш какви неща си е написал на профила и т.н ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride