- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Rebecca Black - Friday
Изненадан съм, че никой не е пуснал тема.
http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0
Ребека Блек е на 13, видеото струва 2000$. Ребека е едно от най-мразените, най-популярните и най-обсъждани имена в интернет през последните две седмици.
Чуйте песента и преценете сами ЗАЩО
Edit: Търсачката на Teenproblem каза, че има нула съвпадения с името Rebecca Black.![]()
Жестоко е да си сред бурените цвете
Много зле. Текста е един, никакъв. Клипа е още по-зле. И гласа и е леко дразнещ. Мелодията не е нищо особено!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това е най-смешното нещо на света!!!
гласа й е като на ДЯВОЛА,сериозно..![]()
![]()
а текста..просто нямам думи.особено изброяването на дните на седмицата е безценно.
гледах й едно интервю,в което тя си обясняваше най-сериозно,че имала "БИЙБЪР-ФИЙВЪР"![]()
епикепикепик ЕПИК ФЕЙЛ.
we are rockstars.
Откровено тъпа песен.
You are broken, I can fix you...
лол.. след петък е събота![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Пф не е толкова зле момичето бе,са щот рейтинга в ютуб й е такъв и всички са отрицателно настроени против нея,ми има чар и песента е хубаваМен лично ме кефи и се надявам да прогресира в пеенето
![]()
Не ми харесва.Текстът е малоумен,клипът също.
Но не мога да разбера защо всички я оплюват толкова жестоко...Не е нищо по-малко от тези,които се въртят по Дъ Войс и МТВ.
Просто поредната нова тъпа песен.
Коментар-отговор, относно нейно изказване, че хората я мразят, защото е известна:
Honey, we don't hate you, cause you are famous, you are famous, cause we hate you
Моето мнение:![]()
![]()
![]()
Жестоко е да си сред бурените цвете
Джъстин Бийбър в женски вариант . . . ;XX
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ми че той и Джъстин Бийбър не е много мъжествен![]()
I'm beautiful in my way,
'cuz god makes no mistakes..
I'm on the right track baby, i was born this way*
Има смисъл в думите ти![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
леле тва хлапе е голямо лайно.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Ужасно безсмислен текст.
Плакала цял ден, когато прочела коментарите на хората, но няма да се откаже от пеенето, защото мечтае да напраби дует с Бебера, който й е идол!![]()
Все едно някой ми дращи в ухото,
парти парти парти парти
фън фън фън фънн
готъ гет даун он ФРАЙДЕЙ ФРАЙДЕЙ
![]()
Не, че текста е по-малко тъп от тези, които нон-стоп въртят по дъ войс или сити.....
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Тея хора не се ли осещат колко са зле ??
ваУ рокс
Grell
Абе и аз тва се чудяПървоначално написано от BladeDancer
![]()
Ама както и да е.Песента сериозно е много зле.Тва ново поколение дето расте направо го съжалявам.
то има и много хиляди други песни ,в които се пее само едно и също ..ама са готини.А тая тука Ребека е противна ,а гласа и е ОТВРАТ![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
1) Събужда се в 7, вече с грим.
2) Говори за купичка с корнфлейкс, как трябва да я изяде и да бърза, но не прави нито едно от двете.
3) Вместо това отива да чака училищния автобус за училище, но оп, ето появява се джип, каран от 13 годишни и я взема "на училище", разбирайте някакъв купон.
4) РАЗБИВА тълпата на мега-партито![]()
![]()
![]()
Една от най-отвратителните поп уроди е тая песен. УЖАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гледайте пародиите, уникални са.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
епик фейл
някой много здраво е излъгал момичето, че може да пее
а текста е толкова лейм, че няма накъде...
hi.
Uhm, I'm just wondering,
have you got any kind of
like sort of punky, electronica,
kind of grime. Kind of like new
wave grime. But with kinda
maybe like with broken beats.
Like kinda dubby broken beats
but a little bit kinda soulful.
Like kinda drum and bassy but
kinda more broken drum and
bass. Like kind of broken beats
but break beat kinda broken
drum and bass. Kind of.
Do you know what i mean?
No?
Ето това мисля за песента!
http://z0r.de//2902
![]()
![]()
Who's next!
Забележете...самата ТЯ е изтрила видеото,мислейки че ще я забравим...OH NO! :OВече няма достъп до този видеоклип поради предявено искане от Rebecca Black за авторско право.
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Ми то пак го има...от други! No Sence! :]
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3