.

Виж резултатите на анкетата: Спите ли у половинката си?

Гласували
28. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Много ясно

17 60,71%
  • Разбира се че НЕ

3 10,71%
  • Нашите не ми позволяат

8 28,57%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Родителите и Любовта

Как реагираха родителите ви,когато им казахме че искате гаджето ви да остава на гости и да спите заедно....само 2-та
    Уфф с момчето ми сме заедно от год.и 4 мес...от различни градове сме.Той е оставал да спи у нас,но не сме спали заедно.
    Ноо ми се иска страшно много да остава да спи у нас,споделих с майка ми тя не е съгласна ,питах и дали ще ме пусне аз да спа у тях,и пак не ми дава Баща ми не съм го питала даже,защото няма смисъл-така си мисля де ;(
    Кажете ми какво да правя,как да накарам маика ми да ми позволява съвсем нормални неща...Мисли че той не държи на мен,защото като си говорим по скаипа само се лигавим чува в др стая.
    Аз мисля че дръжи на мен,защото той е с мен година и няколко мес,а не сме правили секс,но мисля скоро да го изненадам,ако не държеше на мен,до сега нямаше да сме заедно.И да кажа че сме разделяли 1-ж
    Но тои ме потърси и се събрахме Помогнете ми тая жена как да и го набия в тъпата главичка ,че това е нормално казва ако ще спите заедно отивайте на хотел Аз съм на 19 той на 23

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ами защо наистина не отидете на хотел един два пъти? Може тогава майка ти да си промени мението. Но аз лично я разбирам. Едва ли й е приятна мисълта, че дъщеричката й прави секс в другата стая. Пак като му позволява да спи у вас е добре.

Аз лично съм ходила да нощувам у приятеля ми и абсолютно всеки път техните разпъваха дивана в неговата стая, с идеята да не спим в едно легло. Но кой да ги слуша.

Той у нас не е нощувал защото не се е налагало. Не мисля, че нашите биха приели добре да си доведа момче за през нощта. Е сега вече е различно, защото живеем заедно, но преди това щеше да има доста уговорки и караници на тази тема.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами тя майка ти не е тъпа, но това, че реагира така е нормално. Няма какво да се прави. И при мен в началото ми беше абсолютно забранено. Даже първото гадже, за което стана въпрос да спи у нас, беше мразено след това до живот. А случаят беше рождения ми ден, останахме аз и моя приятелка и той. Вече беше късно и той трябваше да си викне такси , за да се прибере и аз помолих да го оставя вкъщи ( при положение, че и приятелката ми щеше да е там). Но... Живот. След много скандали успях да убедя, че това е и моята къща, че аз съм пълнолетен човек и имам право да си имам гости.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ами аз съм на 18 и аз имам връзка от разстояние. Кaто съм при приятеля ми, си спим двамата, защото той живее сам. Като идва във вкъщи, винаги спим на едно легло и това е от самото начало. Не е имало нужда да се обяснявам на наще. Те даже, когато брат ми го няма, се изнизват дискретно, за да ни оставят сами
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

^ИСКАМ и аз тъка
    Той живее с техните,аз с моите,иначе имат къща в село/близо до моя град и иска и там да ходя да оставам,но не знам наще как ще реагират,трябва да говоря с тях,ако не ме пуснат наи мн да се скараме

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ама аз тези мои отношения с наще съм ги изградила с времето. Преди няколко години не беше така.
    Поговори с тях, но спокойно и ако ти откажат, не се ядосвай. Обесни им, че като всяка влюбена двойка искате да сте насаме, че вероятно и те са били така като млади. Все пак си на 19 години. Едно време е било нормално на 19 години дете да имаш..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Не мога да разбера,той е на 23,ти на 19 и вашите не ти дават ? За мен е странно,все пак си достатъчно голяма,че да ги питаш.Поне моя характер е такъв.
    Баща ми ми забраняваше да се прибирам след 22:00 преди да навърша 18,както и да спя където и да било ( освен в една приятелка ).Когато видя,че 18 години съм го слушала и няма защо да се притеснява и вече бях навършила 18 ми дава да правя каквото искам.Естествено без да прекалявам.Познава приятеля ми и ме пуска да спя у тях ( всъщност точно преди 2-3 дена ми разреши да оставам когато си поискам у тях и аз си мислех,че никога няма да ми разреши,но...)
    Явно просто вашите ти нямат достатъчно доверие,а може би не познават приятеля ти ? Ако не го познават е напълно нормално да не те пуснат .
    А пък ако нито една от причините ми не е вярна...тогава защо въобще ги питаш ? Ако бях на твое място щях да отида да спя в приятеля ми и да им кажа,че ще правя каквото си искам,все пак не съм дете за Бога !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не мисля, че би вдъхнала особено доверие в майка си, ако й каже " Ако не може правим секс тук, можем и другаде." Мисля, че това ще настори майка ти още по-отрицателно към цялата ситуация.
    По-добре й обясни, че много обичаш приятеля си, че той ти липсва. Бягай по-далеч от темата за секса при разговора с майка си. Направо се опитай да й обясниш, че ще стоите в стаята и ще си говорите и може би малко ще се погушкате, защото не сте се виждали отдавна. Дори и да не стане така, на майка ти ще й е доста по-лесно да го възприеме. Дори да се наложи първия път да си говорите на метър разстояние един от друг на отворена врата, поне първата крачка ще е направена и майка ти малко по малко ще започне да отстъпва и да ти позволява повече
    Успех!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ти си на 19,а той на 23 , ходите от година и няколко месеца и още не сте спали? Правилно ли разбрах? И на всичкото отгоре на тези години майка ти не ти позволява? Разбирам баща ти да , ама майка ти???

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    На 19 си и не ти дава? Хм, може би има причина да ти няма доверие и за това да не ти дава такава свобода и има хора, които просто не им е приятно някой да идва в тях, те са на мнение, че къщата им не е хотел за непознати хора
    С бившия ми бяхме 3 години заедно, той идваше при мен посред нощ, но не оставяше да спи, майка ми не искаше, но имаше основателна причина /не ми се говори сега/, но сега съм с приятелят си само 1 месец и и аз съм спала при него и той при мен и няма никакъв проблем
    Може майка ти да не харесва приятелят ти

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    На 19 си и не ти дава? Хм, може би има причина да ти няма доверие и за това да не ти дава такава свобода и има хора, които просто не им е приятно някой да идва в тях, те са на мнение, че къщата им не е хотел за непознати хора
    С бившия ми бяхме 3 години заедно, той идваше при мен посред нощ, но не оставяше да спи, майка ми не искаше, но имаше основателна причина /не ми се говори сега/, но сега съм с приятелят си само 1 месец и и аз съм спала при него и той при мен и няма никакъв проблем
    Може майка ти да не харесва приятелят ти

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И мен в началото не ме пускаха, но като и кажа на мама по телефона "има купон, ще остана у тях днес.. Разбирай се с тате" Защото ако му го съобщя аз, съм сигурна, че ще получа отказ. С майка ми по-добре се разбират, но така доста често си оставах у тях... Баща ми не премаше да оставам у тях... Обаче един ден така се получи, че бившия ми беше на гости, на вечеря, а тате закъсня. Върна се късно и го помоли да остане за да се видят (да кажа, че се познаваха и преди това) , имало свободна стая на долния етаж естествено Таа накрая стана така, че баща ми беше много изморен след работа и не стоя много и си легна. Майка ми и тя, обаче преди да заспят трябваше да са сигурни, че и двамата сме си по леглата (на различни етажи) таа, заспаха наще, аз шмуугнах една малка водка и толкова добре ми дойде, че само слезнах при него,а той явно само това и чакаше - хванахме се от вратата за краката. И все пак, това беше най-хубавия секс в живота ми, под носа на наще! На сутринта баща ми намери моя фиба в стаята, където спеше бившия ми, идва при мен и ми вика: Ти снощи била ли си долу? Защото намерих твоя фиба на леглото... Аз измръзнах на място... Скалъпих няква лъжа, че лелеее нямаше да мога да ги погледна в очите повече...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    У сегашния ще ми е адски неловко... Там са 4 човека в един апартамент и почти никога никой не отсъства.
    С бившия беше лесно - тогава апартамента на баба ми беше свободен и си правехме квото искаме.
    Но у тях не спях, защото когато майка му беше нощна смяна, се прибираше в 6 сутринта. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си