Как реагираха родителите ви,когато им казахме че искате гаджето ви да остава на гости и да спите заедно....само 2-та
Уфф с момчето ми сме заедно от год.и 4 мес...от различни градове сме.Той е оставал да спи у нас,но не сме спали заедно.
Ноо ми се иска страшно много да остава да спи у нас,споделих с майка ми тя не е съгласна ,питах и дали ще ме пусне аз да спа у тях,и пак не ми дава Баща ми не съм го питала даже,защото няма смисъл-така си мисля де ;(
Кажете ми какво да правя,как да накарам маика ми да ми позволява съвсем нормални неща...Мисли че той не държи на мен,защото като си говорим по скаипа само се лигавим чува в др стая.
Аз мисля че дръжи на мен,защото той е с мен година и няколко мес,а не сме правили секс,но мисля скоро да го изненадам,ако не държеше на мен,до сега нямаше да сме заедно.И да кажа че сме разделяли 1-ж
Но тои ме потърси и се събрахме Помогнете ми тая жена как да и го набия в тъпата главичка ,че това е нормално казва ако ще спите заедно отивайте на хотел Аз съм на 19 той на 23