- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и аз и моя подарък.
Той скоро има Рожден Ден, но мен няма да ме има, в смисъл
ще пътувам и може би, ще му купя подаръка преди да замина : )
Не знам какво да му подаря, знам, че ще кажете " Ти го познаваш по-добре от нас ", но всъщност, не ..
В смисъл връзката ни е прекалено крехка, и никой не смее
да сподели какво чувства.
Пък и плюс това сме от много скоро заедно.
пп: Мислех си дали да нещо като гривна с някакъв надпис или нещо . . ох, трдуно е![]()
Гривна... Ако носи. Ако не носи ще я забута някъде и няма и да се сети. Момичетата се кефим на такива подаръци. На бас , че ще се изкефи на Play Station, но едва ли имаш бюджета за товаПробвай с нещо забавно и закачливо. Може примерноооо билет за нещо яко, картинг, боулинг, каквото там мислиш, че би му било забавно. С картичка и указание да се ползва само с теб
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Избирането на подарy не e толкова лесно колкото всички си мислят, особенно ако е за скъп човек. Ако носи гердани може да му вземеш сребърна плочка и да и гравираш нещо например "Luv<3" една приятелка беше направила точно това и на приятеля и му хареса. Имах един съученик който много се зарадва когато гаджето му му подари едно плюшено дяволче със сърце в лапичките му на което пишеше "You drive me Crazy!" Така че си зависи и от момчето, но според мен каквото и да му подариш той ще се зарадва много понеже е от теб. Важното е подаръкът да е от сърце!![]()
Може гривна с твойто име да му подариш,или с неговото име.
Т'ва ,че мъжете не си падат по гривни и гравирани бижута,пък и бижута попринцип е абсолютно клише,мога смело да твърдя на базата на доста нежелан опит,че те са доста суетни някой от тях дори твърде суетни,макар ,че спектъра на суетата за всеки различен човек отразява различни неща.И все пак нещо което ще погали егото му винаги е добре дошло
![]()
Спортува ли нещо? Ако да , купи му нещо свързано със спорта.
Харесва ли четенето? Ако да , купи му ваучер за книги.
Може да му купиш билет за бънджи или нещо по-екстремно.
Аз ще съм доволен моята да ми подари нейна снимка в рамка, затова реших това да ти предложа да му подариш. ТВОЯ СНИМКА В РАМКА!![]()
Никви твои снимки, твои имена и сърца. Това е неговият рожден ден!
С моя ходихме от 5 дена, когато му подарих сребърна гривна за рождения ден. Супер много я хареса и беше направо изненадан.
Това за билетите за картинг/боулинг е готино![]()
предлагам да купиш медальон във формата на сърце който се разделя на 2 части едната взима той другата ти така ще му покажеш че го обичаш (ако е така де )
* КфО* кАт* Ме* БоЛи*.....МаЙнАтА тi
____♥♥♥_____♥♥♥_____
__♥_____♥_♥_____♥___
__♥______♥______♥___
___♥____Love___♥____
_____♥_______♥_____
_______♥___♥________
_________♥__________
напълно подкрепямПървоначално написано от Beki8
особено за последното , че не е важно какво ще е , а че ще е от сърце това е най - важно според мен
. Аз личко бих се зарадвал дори и на нешо малко като например дездорант или гривна или някакъв часовник
. Зависи си от момчето
![]()
~~ Music = LIFE !! :]]