Значи много ми е гадно. Харесвам мн мн едно момче от съседният клас...То не говори с момичетата.. От старият му клас ми казаха, че винаги се е държал така... във фб се оказа, че го иамм във фр, защото фб ми праща сам покани.. аз му се извиних нали казах му сори и той някво такова ми вика "само спокойно" нали се едно не съм наред.... пиша му след това след няколко дни тоест ще ходи ли на театъра, който беше организиран и той да питах го още нещо тои пак ми отговори супер кратко третият път пак след няколко дена му викам хай и той нищо... не сме се запознали на живо въпреки, че можеше но когато моята фр каза запознайте се тои беше с още двама с др се запознах но той гледаше настрани и аз нищо не казах... стана ми гадно, но нямаше какво да направя.... Всеки път когато имат физическо ни имаме рисуване и аз винаги гледам през прозореца той играе футбол и така адски мн го хар... държи се с всички така, но аз искам да го опозная... Помолих един фр да разбере кой хар и така сега чкам... Чакането обаче ме убива нз какво да правя дайте съвети да занимавам или...
Съжелявам, ако има мн грешки, но е 23:00 и ми е трудно да пиша