- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кид Куди
Искам да ви попитам дали знаете Кид Куди ще идва ли в България? Той е любимия ми певец! Има страхотни песни особено тази David Guetta ft. Kid Cudi - MemoriesМного искам да ходя на негов концерт, но незнам дали ще идва тук в България.
![]()
Уж си му фенка, а дори името му не можеш да напишеш![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Кид КЪди, а не КУди!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
мм не мисля, че има голямо значение на български как се пише..![]()
![]()
Добър е. Определено е различен от другите. Най ми харесва участието му в Welcome to heartbreak и песента му Sky might fall.
Audio ergo sum
Има някои песни,които ми харесват.Той и Lupe Fiasco са ми приятни за слушане,за разлика от други от този стил музика.
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Да и според мен има много хубав глас. Но новата му песен с Риана никак не ми харесва![]()