.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Да имаш връзка с чужденка?

Моята история е следната.
    Работих като сервитьор в хотел намиращ се в Китен.
    Имахме група сърби на почивка за около седмица,но стана така че се влюбих което по принцип е характерно за мен аз се влюбвам много бързо и ме държи с години.
    Стана така че и тя се влюби в мен.
    Във началото не се разбирахме въпреки че сръбския е близък до българския ми беше трудно да я разбирам и разговаряхме на развален англииски .
    Както казах по горе тя беше в Българиа точно 1 седмица тръгна си и повече не я видях търсих контакти с нея прерових фeйсбук и всички женски сръбски профили във него.
    Питал съм се хиляди пъти дали ако имах някаква връзка със нея щеше да излезе нещо,ако я видя някога отново какво ще направя как ще реагирам.За сега и за напред това е невъзможно сигурно ще я помня цял живот.

Град
    Пловдив
    Шансът да се видите е доста малък, само това ще ти кажа. Дори да се намерите в интернет, какво от това? Просто ще си пишете.
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Да наясно съм просто ме мъчат някои въпроси и исках да го споделя.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Баце,много е лошо това!Аз имам подобна история и до ден днешен не намерих нито скайп нито нещо подобно,но се правя на забравил

Много ми е трудно да забравя специално на мен мина 1 год от тогава и продължавам да мисля за нея не спя нормално изнервям се за най малкото ходих и на разни терапии с цел да отмине всичко но просто не става не виждам как да я забравя или заменя просто немога имал съм и други връзки от тогава но я няма тази тръпка.

Повече от фен Аватара на valll
    аз имам връзка с чужденец вече 7 месеца и мога да ти кажа, че ако от двете страни има желание, нито километрите, нито езика или нравите могат да попречат. ако имаш якаква възможност да се свържеш с нея говорете. съжалявам, че го казвам, но според мен тя няма желание да сте заедно, защото в противен случай щеше да ти остави някакви контакти. но има и друго нещо. малко хора вярват в подобни връзки. на мен лично като ми се случи мислех, че този мъж няма сериозни намерения, макар че ми го заявяваше многократно. може и за нея да е било така. напълно възможно е просто да си е мислила, че няма да се получи.

Град
    София
    Никакви терапии не ти трябват.
    Всичко е в главата ти.
    Ако на теб не ти пука,няма да имаш проблеми.
    Пък и сте били заедно само седмица.
    Нетрябва да си толко влюбчив и доверчив.
    Пък и да я намериш да речем във фейса..тя е чак от Сърбия.

Не ми остави контакти защото аз не пожелах бях на работа в ресторанта 12/7 и накрая ми стана криво защото бях 1-ва смяна когато тя си тръгваше.Не ми е проблем че е от сърбия разберете че съм до болка влюбен ако мога някак да се свържа с нея и във момента я търся във фейсбук ще отида във сърбия сичко бих направил за нея.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Това "чак от Сърбия" го казвате все едно е от ЮАР, Китай или Австралия. Авторе, не знам на колко сте години, но не се отчайвай и продължавай с търсенето. Ако й намериш някакви контакти, това ще е голям бонус за теб - поне ще може да се видите и да се изясните какво, що.

Като се сетя каква хубава румънка срещнах в Слънчев бряг преди няколко години...
    Welcome to the Jungle...

Град
    София
    Поне име,град...нещо такова не ти ли каза?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз съм на мнение, че връзките от разстояние не са истински. В смисъл - разбирам, ако гаджето ти е заминало да учи в чужбина, но все пак има някаква вероятност да се върне в България или ти да отидеш при него/нея и да си бъдете заедно. Но без никаква такава обозрима възможност, дори много да го обичам, бих му казала, че това няма да е истинска връзка и е по-добре да не се мъчим.
    Ако я видиш пак - дано да си изкарате още едно прекрасно лято . Радвай се на това, което си имал, а не на това, което е можело да имаш...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Имам и нейна снимка във другия си телефон но няма как да я търся по снимка на 20 съм и да продължавам вече месеца я търся и се чудя на себеси колко трябва да съм глупав да не поискам скайп или незнам тогава фейсбук не беше изгрял още но найстина ако я намеря вие ще сте първите които ще научат мерси много за куража и съветите с които ми помагате

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Аз съм на мнение, че връзките от разстояние не са истински. В смисъл - разбирам, ако гаджето ти е заминало да учи в чужбина, но все пак има някаква вероятност да се върне в България или ти да отидеш при него/нея и да си бъдете заедно. Но без никаква такава обозрима възможност, дори много да го обичам, бих му казала, че това няма да е истинска връзка и е по-добре да не се мъчим.
    Ако я видиш пак - дано да си изкарате още едно прекрасно лято . Радвай се на това, което си имал, а не на това, което е можело да имаш...
    Горе споменах че ако намеря каквато и да е възможност да се свържа със нея заминавам за сърбия.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    По име във facebook. Надявам се да знаеш имената й.

Знам само първото сръбските фамилии и като цяло имена много трудно се пишат като съдя по профилите които разгледах до тук.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HideBoy
    Горе споменах че ако намеря каквато и да е възможност да се свържа със нея заминавам за сърбия.
    ^^И като заминеш да речем за Сърбия,тя ли ще те гледа и храни докато си намериш работа и квартира?Помислили това,aко заминеш и искаш да останеш там?Верно,че често любовта прави чудеса,но трябва и да се мисли,преди да се предприемат някакви действия..

Просто ще отида да се видя със нея да обсъдим какво ще правим и да мисля за всичко но ако и тя все ощя иска да е с мен толкова колкото аз нищо неможе да ме спре ще си намеря работа имам заделени пари докато се остановя ще карам със тях.

Град
    FoReVeR LoST
    Подкрепям горното мнение. А дори и да заминеш с пари, не мислиш ли, че това момиче може би след 1 година дори вече няма да си спомня кой си, още по-малко да има някакви чувства. Разбирам, че и тя те е харесала тогава, но повечето хора умеят да вложат някаква рационална мисъл в живота си и да си избиват абсурдните идеи от главата.
    Всичко е много романтично...
    Представи си, че тя не ти е дала никакви контакти, защото всъщност си има гадже в Сърбия и въобще не иска да намесва момчето, което срещнала на морето в България в живота си.
    Въобще вие двамцата нямате никаква връзка, ни местна, ни международна. Нещото, което имаш ти, се нарича " фикс идея".
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Добре сега виждам че е било грешка въобще да пиша тема когато се случи и на вас и разберете как се чувствам аз от година на сам с "фикс идеята си" тогава изкажете мнение по подобна тема.
    Когато видя смислено мнение и когато се поставите на мое място тогава ще пиша за сега спирам.

Град
    FoReVeR LoST
    Еми, сори, ама аз няма да съм човека, който ще ти каже " Да, иди в Сърбия, защо въобще я търсиш във ФБ, ти като идеш там , ще я намериш, Сърбия не е голяма." Знам, че ще ти хареса това мнение, защото явно смяташ за смислени само мненията, които ти харесват.
    Искал си да споделиш, споделил си.
    Фикс идеите не са нещо рядко срещано и това колко време те е държала тая фикс идея не я прави по-малко такава, а напротив, потвърждава същността й.

П.П. За някои хора романтичните филми са противопоказни.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Josefinne, нали знаеш ползата от това да даваш рационален съвет на човек, който не разсъждава рационално и е твърдо убеден да изпълни някоя своя "фикс-идея"?
    Welcome to the Jungle...

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Josefinne, нали знаеш ползата от това да даваш рационален съвет на човек, който не разсъждава рационално и е твърдо убеден да изпълни някоя своя "фикс-идея"?
    Сори, прав си.
    Peace, out!
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

аз пък те подкрепям за заминането в Сърбия, ако нали всичко мине както трябва. тук чета само мнения на хора, които явно не са се и докосвали до подобно нещо. как така това не е връзка, ами аз вече 7 месеца какво правя? и знам че следващите 2 години ще я караме на виждане през2-3 месеца, но това не означава, че не е връзка. Josefinne така говориш сега, но ако ти се случи ще си на друго мнени. и на мен би ми било лесно да ми е на 2 крачки път от мен, ама не стана така. когато обичаш толкова много няма значение, че се виждате рядко.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    П.П. За някои хора романтичните филми са противопоказни.
    повярвай ми, понякога реалността е по-хубава дори и от романтичните филми. колкото и да не ви се вярва случват се и подобни неща.

Град
    FoReVeR LoST
    valll, не мисля, че може да се изказваш така, че все едно ти е ясна цялата ми история. Може пък за твоя огромна изненада да знам какво говоря, а не да дрънкам наизуст.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си