- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да имаш връзка с чужденка?
Не,не .. припознала съм се явно.![]()
Big or small, lies are lies!
Казвам го,защото се връщам от там,на където автора отива.Първоначално написано от DevilWish
И,ако автора иска да си спести куп главоболия,ще спре до тук и ще забрави цялата тази история.Ще продължи животът си напред,ще учи и работи.Но си прави оглушки.Не иска да ме чуе,защото не му изнася.Обаче като се приземи..ще боли повече от обикновенно.Сега незнае за какво говоря,но след време ще разбере.
Виж сега несъм казал че не ми изнася и несъм можел да предположа от къде си се върнала и на къде отиваш!Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Просто съм пропускал много възможности в живота си дори съм бягал от тях но уви пораснах дойде времето в което не мисля за чуждите яки каки мисля си за качествени като характер и държание момичета.
Другото което е не познаваш мен не познаваш и нея!
Аз за мен си знам че по добър и общителен човек от нея несъм срещал през целия си живот.
Дали ще падна и ще се нараня, много ли рискувам?
Винаги съм бил инат в живота си и ще продължа да бъда такъв защото благодарение на това несъм се предал все още взимайки предвит лайняния с извинение живот който ни предлага България!